Selve planleggingen av garderoberommet i det store husprosjektet:

Rommet er 3 meter x 1,80 meter og 2,40 meter takhøyde:


Garderoberommet ligger i tilknytning til soverommet. Bildet tatt ovenifra i Roomsketcher

Langlo ble oppfordret av meg til å tegne en løsning på innredning av dette rommet. De ble spesielt bedt om å hensynta at det også skulle kunne benyttes av rullestolbruker….og Langlo leverte så absolutt ett bra forslag: (tegnet etter oppgitte mål)


Modul på langvegg. Masse trådkurver nederst gir lett tilgjengelighet. Uttrekkbart strykebrett er integrert i denne løsningen og det vet jeg at huseierne ønsker å ha på vaskerommet og ikke i sitt garderoberom. Isteden for utrekkbart strykebrett er det enkelt å putte inn trådkurver eller hyller i den modulen. Lar løsningen være uendret for å vise at denne muligheten med uttrekkbart strykebrett finnes.


Modul på langvegg med bilde tatt fra siden. Nedtrekkbar garderobestang gjør det enkelt å få tak i skjorter og klær som henger på stanga. Lenger ned her blir det vist hvordan det fungerer. Uttrekkbart skostativ på siden. Det er også plass til at noen lange ting som f.eks bunad eller lang kjole kan henge ned fra garderobestanga mellom strykebrettmodul og skostativ.


Modul kortvegg. I denne modulen er det både trådkurver og nedtrekkbar garderobestang. I tillegg er det en hjørnehylle med masse stableplass.


Modul kortvegg med bilde tatt fra siden


Hele innredningen. Det vil også være plass helt på toppen av innredningen.


Hele innredningen med bilde tatt ovenifra. Slik som rommet er tenkt vil det også kunne bli plass til en liten kommode på vindusveggen om en ønsker det. Dør inn til garderoberommet vil være ca midtstilt på langveggen som er uten innredning. Knagger og annet oppheng vil også være kjekt å få på plass på den veggen.

Alle «bildene» er mottatt fra Langlo og deres eget tegneprogram er benyttet.

…..og med det samme MÅ dere klikke inn på denne linken for å se hvordan nedtrekkbar garderobestang og de andre tingene fungerer: LINK TIL KORT FILMSNUTT LANGLO  (finurlig sak)


En trenger absolutt ikke være rullestolbruker for å synes at denne nedtrekkbare garderobestanga er real:)

Flere bilder av disse smarte løsningene kommer imorgen sammen med en leverandøroversikt for garderober, skyvedører og walk-in. Nevner for de som lurer at jeg ikke har noe sponsorsamarbeid med Langlo selv om dette virker som et reklame-stunt. Formålet er å få laget en best mulig løsning i det store husprosjektet og da syntes jeg det var kjekt å spe på med noen bøtter praktisk informasjon…..garantert til nytte for mange også.

Reklamer