Nå skal det planlegges garderobe/garderoberom og walk-in/roll-in closet i det store husprosjektet. I den forbindelse så tenkte jeg å lage innlegg med masse garderobe-inspirasjon.

Det hadde vært veldig så flott hvis noen kunne delt link eller bilder av SIN løsning som kan legges ut her på bloggen. Stor eller liten garderobe, smarte løsninger, skapinnredning, knagger og annet oppheng. Skaptyper/leverandører, skyvedører. Kanskje har du en fin hjemmesnekra løsning?

Her er litt av vårt hjemmesnekra plassbygde hjørneskap. Skapet står i den halvferdige gangen som skjuler både sikringsskap og spaghettikaos av ledninger etter at alt elektrisk er blitt byttet ut i vårt gamle hus. Det kommer mer av dette utover i uka som kommer.

Stang for oppheng som delveis dekker dør til sikringsskap men med kroker i bakkant som gjør at det lille rommet helt i hjørnet også kan benyttes til å henge klær på. Det gamle panelet ble malt hvitt. Hyllene nederst i skapet ble tilpasset og hele ramma på skapet er bygget av stenderverk. Skapdører fra Ikea.

Vil du bidra med inspirasjon så legg melding i kommentarfeltet eller send meg en mail: losagb@online.no

Reklamer