Garderobe/walk-in closet….lyst å dele din løsning?

Nå skal det planlegges garderobe/garderoberom og walk-in/roll-in closet i det store husprosjektet. I den forbindelse så tenkte jeg å lage innlegg med masse garderobe-inspirasjon.

Det hadde vært veldig så flott hvis noen kunne delt link eller bilder av SIN løsning som kan legges ut her på bloggen. Stor eller liten garderobe, smarte løsninger, skapinnredning, knagger og annet oppheng. Skaptyper/leverandører, skyvedører. Kanskje har du en fin hjemmesnekra løsning?

Her er litt av vårt hjemmesnekra plassbygde hjørneskap. Skapet står i den halvferdige gangen som skjuler både sikringsskap og spaghettikaos av ledninger etter at alt elektrisk er blitt byttet ut i vårt gamle hus. Det kommer mer av dette utover i uka som kommer.

Stang for oppheng som delveis dekker dør til sikringsskap men med kroker i bakkant som gjør at det lille rommet helt i hjørnet også kan benyttes til å henge klær på. Det gamle panelet ble malt hvitt. Hyllene nederst i skapet ble tilpasset og hele ramma på skapet er bygget av stenderverk. Skapdører fra Ikea.

Vil du bidra med inspirasjon så legg melding i kommentarfeltet eller send meg en mail: losagb@online.no

7 thoughts on “Garderobe/walk-in closet….lyst å dele din løsning?

 1. God morgen! Da vi flyttet inn i huset vårt for 7 år siden, fantes det kun et bittelite vindfang. Det ble revet og ny dobbelføyet ytterdør ble satt inn, og man kommer rett inn i hallen. I tilknytning til hallen var et rom som ble brukt til lagerplass. Dette gjorde vi om til et garderobe-rom/walk-in closet. Her er det benyttet skap-stammer og hyller, uten dører. Da slipper vi å åpne unødvendige skapdører for å få tilgang til tøy, utstyr og sko; det er bare å lukke døren til rommet når man er ferdig i garderoben. Utrolig praktisk å ha et eget rom til dette. Jeg har faktisk ikke vist garderoben på bloggen, men har tenkt tanken om å dele løsningen der.

  Ønsker deg en glad søndag!


  AW

 2. Har ikke så mye å bidra med her! Vi har plassbygde skap over en hel vegg på soverommet med speildører, de liker jeg så godt at de har fått være der selv om rommet for øvrig har blitt pusset opp noen ganger. I Hallen hadde vi en bod som er omgjort til garderobe for oss, med hyller og skoskap, knagger og stang for å henge klær, denne er veldig funksjonell, men blir dessverre ofte full! Gjester henger selvfølgelig av seg rett innenfor døra.
  God søndag til deg.
  Klem fra Kristin

 3. Hei på deg.

  Så spennende da, ser jo veldig fint ut. Jeg driver selv å bygger meg walk in, alt er hjemmelagd. Bilder kommer. ;o)))

  Ha en flott søndag.

  Klem Simone :o)

 4. Vi har et soverom på drøyt 20 kvm og bygde en lettvegg som sengen er plassert inntil med garderobe bak denne. Lettveggen er 180 cm bred og det er åpning på hver side på 80 cm inn til garderoben. Her har vi fått plass til en skaprekke på 3,5 meter på den ene veggen og på baksiden av lettveggen skap på 1,5 meters bredde. Har brukt skapstammer fra Ikea og skyvedører bestilt på mål fra Langlo.

  Synes dette er en kjempefin løsning om man ikke har et eget rom man kan bruke til garderobe :)

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s