Det store husprosjektet  hadde nok vært både kjedelig og vanskelig å planlegge uten bruk av RoomSketcher. Gjennom flere blogginnlegg har huset begynt å ta skikkelig form og det er verdifullt å kunne se hvor stor plass f.eks en dobbelseng tar av plassen i et soverom ved hjelp av det tegneprogrammet.


Master bedroom-skilt fra House Doctor og bilde lånt fra inreda.com

Huset har en innholdsrik 2. etg. Huseiers blogg Dette er det store soverommet (master bedroom) hvor det er dobbel glassdør rett ut på en stor balkong og et stort garderoberom i tilknytning til soverommet. Utrolig flott:)


Dør inn til garderoberom og dør ut til gang.


Fra Keep Calm Gallery Finnes i mange varianter og farger.

Under her ser dere en oversikt i 3D over hele planen for 2. etg.  Ved hjelp av planen så får en skikkelig overblikk over hvordan ting blir. I rommene er det foreløpig bare satt inn litt tilfeldig med møbler men kjekt for å se hvilken funksjon rommene skal ha.

3D plan RoomSketcher over og 2D plan RoomSketcher under. Oversiktelig  i både 3D og 2D:)

……og på denne linken kan dere titte inn på flere bilder av plan og soverom: BILDER

Men så var det å bestemme hva som skal være på gulv og vegger da……. panel, tapet, malte flater…..Det er akkurat dette som skal avgjøres de neste dagene. Mange rom som dere ser på planen.


Kom gjerne med innspill/linker/bilder med forslag til tapet og malingsfarger på vegger i voksen-soverom og soverom til jente/gutt.   Noen som kanskje har bilder av pip-tapet brukt på barnerom??

NIBs tapet-utfordring til inspirasjon: «på tapeten»
NIBs soveroms-utfordring til inspirasjon: «soverom»


En tapet fra Borås-tapet og kolleksjonen Falsterbo


Tapet fra Borås-tapet og kolleksjonen Lace

Det er utrolig gøy å få hjelpe familien med innspill på innredning av huset. De selv er også veldig aktive til å komme med innspill som vi drodler med litt frem og tilbake. Sånt blir det gjennomtenkte løsninger av:)

Barnerommene skal også planlegges og legger ved et bilde fra Photowall som inspirasjon:


Bird forest Photowall Denne finnes i flere farger. Photowall har stort utvalg og som dere sikkert husker så er den ene veggen i trimrommet (i mitt eget hus) dekket med fototapet fra Photowall. Det ble prikken over i-en i et ellers kjedelig kjellerrom.

Reklamer