Husprosjekt – Soverom – Master bedroom

Det store husprosjektet  hadde nok vært både kjedelig og vanskelig å planlegge uten bruk av RoomSketcher. Gjennom flere blogginnlegg har huset begynt å ta skikkelig form og det er verdifullt å kunne se hvor stor plass f.eks en dobbelseng tar av plassen i et soverom ved hjelp av det tegneprogrammet.


Master bedroom-skilt fra House Doctor og bilde lånt fra inreda.com

Huset har en innholdsrik 2. etg. Huseiers blogg Dette er det store soverommet (master bedroom) hvor det er dobbel glassdør rett ut på en stor balkong og et stort garderoberom i tilknytning til soverommet. Utrolig flott:)


Dør inn til garderoberom og dør ut til gang.


Fra Keep Calm Gallery Finnes i mange varianter og farger.

Under her ser dere en oversikt i 3D over hele planen for 2. etg.  Ved hjelp av planen så får en skikkelig overblikk over hvordan ting blir. I rommene er det foreløpig bare satt inn litt tilfeldig med møbler men kjekt for å se hvilken funksjon rommene skal ha.

3D plan RoomSketcher over og 2D plan RoomSketcher under. Oversiktelig  i både 3D og 2D:)

……og på denne linken kan dere titte inn på flere bilder av plan og soverom: BILDER

Men så var det å bestemme hva som skal være på gulv og vegger da……. panel, tapet, malte flater…..Det er akkurat dette som skal avgjøres de neste dagene. Mange rom som dere ser på planen.


Kom gjerne med innspill/linker/bilder med forslag til tapet og malingsfarger på vegger i voksen-soverom og soverom til jente/gutt.   Noen som kanskje har bilder av pip-tapet brukt på barnerom??

NIBs tapet-utfordring til inspirasjon: «på tapeten»
NIBs soveroms-utfordring til inspirasjon: «soverom»


En tapet fra Borås-tapet og kolleksjonen Falsterbo


Tapet fra Borås-tapet og kolleksjonen Lace

Det er utrolig gøy å få hjelpe familien med innspill på innredning av huset. De selv er også veldig aktive til å komme med innspill som vi drodler med litt frem og tilbake. Sånt blir det gjennomtenkte løsninger av:)

Barnerommene skal også planlegges og legger ved et bilde fra Photowall som inspirasjon:


Bird forest Photowall Denne finnes i flere farger. Photowall har stort utvalg og som dere sikkert husker så er den ene veggen i trimrommet (i mitt eget hus) dekket med fototapet fra Photowall. Det ble prikken over i-en i et ellers kjedelig kjellerrom.

3 thoughts on “Husprosjekt – Soverom – Master bedroom

 1. Vilket hus ni har! Det är verkligen stort och vackert. Det är svårt att ge förslag på tapeter då det finn så många olika stilar. Jag förstår att du gärna vill ha ljusa färger. Till barnrum tycker jag att det är rätt bra att måla väggarna. Det gör det enklare att byta färg om de ledsnar i takt med att de växer. I vårt ena barnrum målade vi en färg som heter Vass från Alcro…den är ljust gul i en mycket mild färg och passar perfekt med alla olika färger för såväl tjej som kille. Receptet på färgen är:
  YG 1.50 YO1.50 (brytbas A).
  För ett ombonat och varmt sovrum som annars innehåller mycket vitt valde vi en mörkbrun tapet med blommor på från Borås Tapeter och kollektionen Artwork .
  Det där inredningsprogrammet måste jag prova på.
  Hoppas ni har en fin söndag!
  Kram,
  Ylvali

 2. Wow, dette blir et skikkelig stort og flott hus! Virkelig bra og kunne se så gode tegninger under prosessen for eierne tenker jeg. Skulle ønske det var meg…..en dag kanskje;-)

  Lykke til vidre i prosjektet, gleder meg til å se mer!

  God søndag;-)

 3. Utrolig gøy og inspirerende å se inn her hos deg :) …og så ser det utrolig gøy ut RoomSketcher! Jeg skulle absolutt ha satt meg ned å tittet litt på dette :) Ønsker deg en fortsatt fin dag og uke. Klem fra Mette

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s