I innlegget igår så ble det blogget fra det lille badet i det store husprosjektet. Marilinns blogg Det store badet er i 2. etg. på huset. Enkel adkomst med rullestol for huset blir utstyrt med heis:)

Tidligere planlegging av dette badet hvor det er mye om flis, belegg, byggeregler etc: BAD og MER BAD

Flere bilder fra badet kan dere se ved å gå inn på prosjektvisning: Room Sketcher prosjektvisning

Det er blitt planlagt litt mer på badet siden sist….ikke så mye men litt. Skittentøyssjakt blir montert i forbindelse med høyskapet ved siden av servant. Nederste del av det skapet vil kanskje få dør som vippes ut og er hengslet i bunn. Fin sjakt som gjør at skittentøy suser rett ned i skittentøyskurv på vaskerommet nede i 1. etg.

NOEN AV DERE SOM HAR SKITTENTØYSSJAKT?…og som kanskje vil dele sin løsning med bilder eller link?


bilder fra Room328

WC er flyttet helt ved døra som blir en skyvedør. Plass til skap ved siden wc og hylle eller innfelte skap over wc.  Flere like bilder men hvor jeg har lekt litt med flis. Min egen favoritt ligger øverst i dette innlegget og der kan gulvet fåes i sklisikkert gulvbelegg i samme mønster.


Ytterste skuffemodul må ha stålføtter eller sidevange. God plass til å benytte servant fra rullestol….men høyde på benkeplate og dybde på nedfelt vask må tenkes gjennom. Et hjørnebadekar i størrelse 140 cm x 140 cm er tenkt i hjørnet. I dette innlegget har jeg likevel puttet inn ett litt anderledes badekar….Det gir bedre plass ved servantinnredning men litt mer tungvint renhold siden en må helt på baksiden av badekar for gjøre rent.

Flere fordeler/ulemper med frittstående badekar?  Innspill mottas gjerne


Nisje til do-børsten?


store fliser men hvor det må legges fliser av mindre format i dusjsonen dersom det er aktuelt med slike store flis. Klappsete i dusj og samme dusjforhengløsning som antydet i forrige innlegg God adkomst for rullestol og stor gulvflate.


Nisje i veggen til plassering av shampoo etc. Som nevnt i innlegg igår så må det kunne monteres håndtak rundt om på veggene i dusjen. Det må de som bygger påse at blir gjort riktig sånn at det ikke blir spørsmål i etterkant på om det kan monteres der eller der.

Speil over servant med lagringsplass bak må muligens droppes. Speil må i utgangspunktet plasseres lavt med tanke på at det skal være praktisk å bruke fra rullestolhøyde også. Skap som blir plassert for lavt kan komme i konflikt med kraner på servantene. Stort helt speil eller 2 speil ved siden av hverandre. Kanskje små glasshyller mellom speilene eller på siden. Drysser bare noen tanker;)


Du kan også enkelt tegne ditt eget DRØMMEBAD med

Idag skal huseiere ut for å se på fliser og tapet til huset og jeg er veldig så spent på hva de finner ut. Huset er stort og mange avgjørelser skal tas iløpet av kort tid men de er godt igang:)

Reklamer