Planlegging av gjesterommet i det nye huset hvor TV-stue ble planlagt i forrige innlegg. Marilinns blogg


Tegnet i Room sketcher

Gjesterommet skal fungere som kontor-rom når familien ikke har gjester i hus. I tilknytning til gjesterommet er det eget bad.


Sovesofa er plassert under vinduet og det er plass til at den kan trekkes ut til dobbel ved behov. 3 barn skal etterhvert kunne gjøre lekser ved den lange pulten til venstre. Kjøkkenbenkeplate fra Ikea vil gjøre susen dersom en vil ha en enkel løsning. Små rullekommoder er også kjekt til å lagre diverse småtterier i. Den andre pulten er ment for herr og fru i huset. Siden den også skal benyttes sittende i rullestol er det ønskelig med en hev-senkbar pult. I tillegg har jeg har spekulert på om det også lar seg gjøre å putte hjul på den pulten slik at Marilinn kan dra den frem litt fra veggen om hun ønsker å bruke den til sy-pult. Dytte den på plass etter bruk og låse hjulene. Det hadde ihvertfall vært veldig fleksibelt men den pulten vil garantert gjøre nytten uten hjul også…..og hun trenger kanskje ikke å dra den ut fra veggen så mye.


Her sees skyvedøren inn til badet og  skyvedør ut i stua. Masse hylleplass er et ønske og jeg foreslår Billy fra Ikea i hjørneløsning. Den tar lite plass samt at en kan dekke til deler av hyllene med dører om en ønsker det. Hjemme hos oss selv har frøkna i huset Billy på soverommet: Frøknas skap

Billy hjørneløsning takhøy


Stor og ryddig gulvplass gjør det enkelt å rulle rett gjennom rommet i rullestol og inn på badet uten å treffe på hindringer. Badet får dere bli med en tur inn på senere.


Hyller på veggen over begge pulter. Det blir nok masse hyller på den veggen og ikke bare 2. Enkelt å kunne følge med ungene som gjør lekser siden rommet ligger like i nærheten av både kjøkken og stue. Dette rommet må være litt robust med tanke på bruken av det og her blir det nok panelplater på veggene. Enkelt å skru fast ting og enkelt å flikke over skruhull om det skulle være behov for det.

Andre lure innspill?

 

Reklamer