Første forslag på bad nr 2 i huset som Line og familien bygger. Mer fra huset kan dere se her: KJØKKENPLANLEGGING  og  BAD/VASKEROM

I hovedsak har jeg bare plassert innredning slik som arkitekten har tegnet det inn på opprinnelig plan under her. Funksjonell og fin:) Bad i underetasjen vil også fungere som gjestebad.

God plass og dyp, romslig dusjnisje. WC vegghengt på halvvegg og det kan innfelles skap i halvvegg for å lagre toalettpapir etc. Innfelte nisjer i dusjsonen (ikke inntegnet)

En tanke som kan tenkes litt på er om en skulle forsøkt å lage en skittentøyssjakt  rett ned i vaskerom. Den må i så fall plasseres mot yttervegg kanskje på enden av servantløsning og sjakta må ha en liten sving for å komme rett inn i vaskerom.  Skittentøysskapet på vaskerommet vil bli i hjørnet mellom dør bad/vaskerom og dør vaskerom/bod: VASKEROMMET  På badet i underetasjen vil det også være plass til en luke på veggen over badekaret og rett inn i samme skittentøysskap. Litt unødvendig kanskje siden det badet ligger vegg i vegg med vaskerom men gøy for gutta å åpne en luke for å rydde unna skittentøy;)

Speil som dekker hele veggen vil gi god romfølelse. Skuffer under servantplate vil gi god lagringsplass. Spørsmål om det er nok lagringsplass eller om en skal lage et forslag med mer skap på badet?

Valg av fliser….store fliser, mosaikk, blanding, farge på fliser, farge på benkeplate…samme benkeplate som benkeplate på kjøkkenøy?

Skyvedør mellom bad og soverom i frostet glass?

Fordelen vil være å få ekstra dagslys inn på badet….samt at det er temmelig stilig da;)
Bildet hentet fra INR


Tegnet i Room Sketcher

Ett forslag med litt annet speil og mørk flis på gulvet.

Inspirasjon fra INR

Betong på badet?


Noen som har innspill til nytt forslag på badet til Line?

Reklamer