Nytt bad og vaskerom i nytt hus – del 2

Nye forslag til innredning av bad og vaskerom i huset til Line og familien. Dere kan se del 1 HER


På bildet over her så er badekaret fjernet og det er heller plassert skap på veggen.


Større skap kan også få plass der om en ønsker å benytte plassen til det. Praktisk med en del av klærne til guttene i skap på badet…

Servant montert på den ene veggen eller den andre veggen……


Sort innredning montert. WC er flyttet til rett bak halvvegg til dusj og det er plassert et badekar der hvor wc var inntegnet i første forslag.

Kom gjerne med innspill på flisvalg etc

Vaskerommet er det gjort noen små forandringer på. Vaskemaskin og trommel er montert på sokkelskuff slik at det kommer litt opp i høyden.

Til venstre for dør ut så kan det være benk med skuffer/skap under eller skap fra gulv til tak. Plassen kan også nyttes til knagger etc. Alt dette er tegnet i Room Sketcher

Forslag til innredning på badet i 2. etg. kommer…….

GIVE AWAY trekkes kl 2000 ikveld:)

11 thoughts on “Nytt bad og vaskerom i nytt hus – del 2

 1. Takk for gratulasjonskommentar, det er stas! Jeg likte badet med badekar best, hyggelig for ungene å bade. Syntes den sort/hvite innredningen ble finest. Bare ikke de sorte flisene er høyglans, det er noe herk i forhold til merker/oppriping, det meste av «skit» vises på sorte fliser.
  Kjempelurt at vask/tørk er satt på sokkel, de fleste er jo høyere enn selve vaskemaskina.
  Ha en fortsatt god dag.
  Klem fra Kristin

 2. Så moro :) Har du en betalversjon av roomsketcher? Eller bare noen skjulte hemmeligheter ? Mine bilder blir iallefall ikke like fine som dine – syntes mine ser mye mer «enkle» ut.

  Økonomi er alltid viktig i slike prosjekter ja – det siste man ønsker er jo å bo seg ihjel.. som du sier :)
  Ellers ser jeg at det nok kan finne masse inspirasjon her inne hos deg :)

  Ha en fin tirsdag :)

   • Hei igjen!
    Jeg vurderer å kjøpe den versjonen jeg også – men syntes du det er verdt det ? Er det noe mer enn 3d bilder? Ser det er litt mer detaljer på skapdører etc.. er det flere skapdører eller er det kun detaljer som vil dukke opp på de allerede eksisterende skapdørene (kjøkken)
    Mange spørsmål her nå ;)

    Håper du tar deg tid til å svare :)

    klem Hege

   • Jeg har den pro-versjonen som gjør at jeg har lov til å benytte programmet i «virksomhet». Så lenge det ikke skal benyttes på den måten så finnes det en «mellom-versjon» av Roos Sketcher som heter VIP. Den koster 99 Euro for ett år. Siden dere holder på med husplanlegging så kan det være lur investering. Med VIP versjonen så får du både 2D og 3D plantegninger samt at bildene kan fremkalles høyoppløselige. Dette med 2D- plantegninger kan være gull verdt i forhold til å levere forslag videre til husleverandør for å få putta inn dine egne forslag på en lettfattelig måte. Høyoppløselige bilder gjør jo ting enda litt mer realistiske selv om det ikke er et must. Det er ikke tilgang til flere objekter men mer nøyaktige detaljer som kommer til syne. I tillegg har du mulighet til å få til 360 graders visning ved å plassere kamera midt i ett rom….og snurre rundt mens du kan styre kamera opp og ned.

    Klikk inn på linken til Room Sketcher og les mer om VIP nederst i venstre hjørne: http://www.roomsketcher.com/no/

 3. Svart/hvit løsning med badekar! Mye bra forslag her, men det ser ut til at wc og dusj er montert på yttervegg. Hvis det er tilfelle, så er ikke det mulig/lovlig, mtp at det ikke skal benyttes skjult røropplegg i nettopp yttervegg. Men plasseringer av forskjellige ting syntes jeg er best å se i 2D, så legg gjerne ut plantegninger også!
  Personlig liker jeg ikke kontrast mellom fug og flis, men det er en smaksak. At det velges litt større fliser syntes jeg er positivt, men det kunne med hell valgt enda større tror jeg. Hver fall på vegg!
  Hvordan slukløsning er brukt/valgt? For er vanlig Jotisluk benyttet må også flisene i dusjnisjen være av mindre størrelse for å få vellykket fall.
  Det finnes utrolig mye fint i fliser, og jeg kan komme med mye forslag, men har de noe budsjett pr. kvm på flis? Ønsker de blanke eller matte fliser?
  Bad og våtrom er alltid spennende!

  N

  • Fint innspill men må kommentere det du skriver om at det ikke er lovlig med skjult røropplegg i yttervegg. Det er nok lovlig men i teknisk forskrift så skal det sikres mot frost: http://byggeregler.be.no/dxp/content/tekniskekrav/kap-15/5/ Jeg foreslår bare plasseringsløsninger etc og overlater til huseierens rørlegger og arkitekt å finne optimal løsning bygningsmessig. Akkurat på dette badet tror jeg ikke de kommer utenom å måtte benytte yttervegg og vil nok frostsikre dette på tilstrekkelig måte:) Slukvalg og flisvalg blir nok avgjort etterhvert.

   • Jo, forsåvidt sant, ble litt feil det, men kan det unngås så bør det unngås!
    Hva med å snu litt på det, ved å sette badekaret under vinduet med røropplegg i lettvegg, flytte dusjgarnityr på veggen mot vaskerom, innredningen hvor badekaret er tegnet nå og toalettet monteres på deleveggen til dusjen?

    Forslag til sluk er slukrenne (Blucher eller UniDrain) i dusjen, evnt senke hele nisjen litt, og benytte 60×60 fliser på gulv, samt 45×90 (30×90) på vegg. Eller benytte 60×60 også på vegg! Det er ikke noe problem på 11 kvm og definitivt kult som bare det. Og med vaskerommet ved siden av, dra badegulvet videre inn der!

   • Så må vi ikke glemme at det skal være plass rundt wc …..90 cm på ene siden, 30 cm på andre siden og 150 cm foran;) Dette er i 1. etg. på nytt hus. Skal tegne nytt forslag på dette badet også så skal prøve litt med det du foreslår:)

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s