Vi fortsetter med planlegging av stua som skal være i huset som Marilinn og familien skal bygge. Bloggen hennes HER og del 1 av stue-planlegging HER

Stua med helt hvite vegger. Skyvedør ut mot gangen og den andre døra som er synlig på bildet over er inn til tv-stue. (dobbeldør i glass der?…eller vindusfelt?)

Skyvedør inn mot kjøkken ved siden av sjenken og dør rett frem inn til gjesterom/kontorrom og ekstra bad.

2 lyse Ektorp sofaer skal bli med på flyttelasset inn i den nye stua men jeg vet at Howard-sofaer står høyt på ønskelista…..Hvem ønsker seg vel ikke Howard?


Det finnes faktisk mange Howard-inspirerte sofaer i de fleste møbelbutikkene etterhvert og til veldig variabel pris. Bildet over er lånt fra Bohus-bloggen

Veggen bak sofaen har ett lite «innrykk» som gjør plassering av sofa litt vanskelig i forhold til lengde på vegg og dør litt lenger bort. Det problemet har Marilinn selv tenkt ut løsning på og beskrev dette litt sånn som på tegning under.

Å lage en hylle som monteres bak sofaen med «sidevegg». Smart hva?

Ikea har en litt lignende løsning med sengegavler i forskjellige bredder med lagringsplass. Kanskje kan noen av de brukes? Link til Ikea og bildet under

Hva skal være på veggene? Malt hvitt, lyst, sandfarge, lysgrå, tapet, tapet med mønster på 1 vegg eller flere vegger. Alt dette er tegnet med Room Sketcher og det er et begrenset utvalg tapeter og farger men det holder i massevis for å gi en pekepinn på hvordan ting kan bli seende ut. Litt fantasi må en finne seg i å legge til.

Mørk tapet

Brun tapet

Lysgrå-mønstret tapet på alle vegger bortsett fra at det blir hvitt på hele veggen mot kjøkkenet

….eller på bare deler av stueveggene. Blant forslagene blir dette med lysgrå dus-mønstret tapet på 3 vegger noe av det jeg selv synes blir best…..ikke akkurat den tapeten på bildet men noe i den retning.

Kanskje unødvendig å tipse om at NIB har masse tapetinspirasjon samlet som følge av siste utfordring «på tapeten». Link til NIBs tapetutfordring  og en link til et innlegg på bloggen min hvor det er masse tapetlenker

Stue mot kjøkkendør. Sjenken ved siden av peismodul er tegnet inn på mål og det er mulig den kanskje passer bedre på en annen vegg, f.eks i TV-stue. Utseende på ovnen blir ikke like stilrent når et møbel i helt lik fasong og farge står inntil men helt galt blir det ikke.

Tapet eller maling på veggene i stua?

Reklamer