Da tror jeg vi begynner å nærme oss hvordan kjøkkenløsningen blir i dette kjøkkenprosjektet…..eller ihvertfall nesten. Etter innspill fra Line selv så er det noen endringer i dette forslaget. Vasken er flytta og kjøkkenøya er større.

Størrelsen på kjøkkenøya er tegnet med mål 240 cm x 120 cm. Det er egentlig litt i overkant nært ovnen på tegning selv om det er ca 100 cm bredt i passasjen mellom der. Valg av ovn er avgjørende men tror jeg vil anbefale å kanskje krympe øya 20 cm slik som det fremkommer nå.

PLANTEGNINGER på Lines blogg
NYTT KJØKKEN I NYTT HUS – DEL 1
NYTT KJØKKEN I NYTT HUS – DEL 2
NYTT KJØKKEN I NYTT HUS – DEL 3

Hvitt kjøkken og hvit benkeplate?

Benkeplater fra Diapol og kalkulator for å beregne pris.


Benkeplate fra Diapol type Quartz White


benkeplate fra Diapol type Alaska White

Kanskje benkeplate i stein på kjøkkenøy og heldekkende stål ved vasken?  Benkeplaten.eu har også stort utvalg og kan gi pris på både stålbenkebeslag, Corian og steinplater ved å sende henvendelse i kontaktskjema på nettsiden. (jeg har null erfaring med leverandøren)

Høyskap er flytta veldig nært dør inn til soverom og bad…..kanskje for nært og det er i såfall mulighet til å krympe litt benkeplass ved vasken. På den måten skape litt mer plass ved døra. Det kan fort oppleves trangt ved døra der sånn som innredning er tegnet nå. Tenk litt på dette.

Skuffefront også under vasken er tenkt, men fremkommer som skapmodul i tegneprogram. Når kjøkkenleverandør er valgt så blir modulene valgt sånn at det flukter og passer med inndeling i høyskap. Line ønsker i utgangspunktet innredning med gripelist altså uten håndtak.

Hvit innredning men MATT HVIT ELLER HØYGLANS HVIT?………og valg av BENKEPLATE?  Heltre, laminat, stein, kunststoff?…..og HVILKEN KJØKKENLEVERANDØR skal de velge?

Line setter garantert pris på innspill for jeg vet at både hun og samboeren tenker så det knaker akkurat nå;)

Reklamer