Ny variant av kjøkkenet til TOVEPIA og hjørneløsning er fjernet i forhold til forrige løsning. KJØKKEN DEL 1  og  KJØKKEN DEL 2

Tegnet i Ikea-planner med Lidingø kjøkkenfronter

Det er over 1 meter mellom benkene og en må vurdere om det kan være hensiktsmessig å trekke kokeøy litt «innpå» vinduet eller ikke.

Fritthengende kjøkkenventilator over kokeøy. Jeg vet at Tove har vært inne på nettsiden til Fosen Stein for å se på benkeplate og hun likte typen «mørk labrador»godt:

Flott med benkeplate i stein men det er også en litt kostbar løsning. Vedlikeholdsfritt og flott å jobbe på. Ikea selger også benkeplater i stein som bestillingsvare (ca kr 4300 pr meter hos Ikea men avhenger av dybde/tykkelse). Kokeøya på mitt eget kjøkken har benkeplate i stein og er en av tingene som sto øverst på ønskelista da vi renoverte huset. Kjempefornøyd:)

Vitrineskap bygget av grunn (37 cm dyp) skuffemodul og 2 stk veggskap med vitrinedører (hver modul 70 cm høy). Selv om et vitrineskap blir plassert i bakkant av kokeøy så er det romslig med plassen i spisekroken. Adkomst til skap nr 7 på planen under via skap nr 8…..Bred skapmodul på skap nr 8 og ikke dør foran skap nr 7. (skal forklare dette nærmere dersom det blir aktuelt og jeg vet at Tove har handyman som kan ordne dette).

Prisen for tegnet løsning med vanlige benkeplater og hvitevarer etc er ca kr 52000

Jeg tenkte å tegne forrige løsning med hjørner i Ikea-planneren men dropper det siden den løsningen uansett ikke var helt god. Ny tanke har dukket opp og må nok vri litt mer på løsningen over her……….blir liksom ikke bra før «magefølelsen» er god;)

Reklamer