Forslag 2:    Forslag 1:HYTTEKJØKKEN DEL 1


Ny variant av hyttekjøkkenet hvor kjøkkenøya er trukket inn til veggen isteden for å stå midt ute på gulvet. Veggfargen fremkommer veldig mørk men kan med fordel være lysere.

Hytteeier har tenkt å få plassbygga kjøkkenet av et firma og det blir profilerte fronter som aldringsmales antikkhvitt. Så avansert er ikke dette tegneprogrammet så finishen må en tenke seg til;) For plassering av moduler er tegneprogrammet  derimot supert å bruke.

Forslag 3:


Forslag med L-løsning. 2 høyskap hvorav det ene skapet inneholder integrert kjøleskap. Det ene høyskapet kan erstattes med benkeskap og overskap for å få mer benkeplass. Overskapsrekka kan også avsluttes uten skråskap.


Alt er tegnet i ROOMSKETCHER utenom bilde fra Ikea-planneren lenger ned her

Forslag 4:

L-løsning hvor kjøleskapet er plassert helt i hjørnet.


Ventilator i hjørnet enten som fritthengende (må ta bort en del overskap da) eller som integrert i et skap. Alternativt få ordnet med en slags «grue-løsning». Røroshetta har en del alternativer for hjørnemontering: Røroshetta

Denne siste varianten har jeg lagt inn i Ikea-planneren med ganske likt modulvalg:

Ramsjø fronter. Alt inkludert av hvitevarer og vask så er prisen ca kr 40000 for dette kjøkkenet. Ser etterpå nå at jeg har glemt å snu noen håndtak;)

Avslutter dette hyttekjøkkenet nå og gjør klart for ett nytt hyttekjøkken som skal inn i en annen ny hytte.

Reklamer