Dyrisk i Furtebua

Det kommer til å bli litt «dyrisk» i Furtebua og bilder som er knipset gjennom sommeren av dyr vil bli brukt på puter.

Første pute er produsert for å finne ut om det lot seg gjøre……….og det gjorde det. Dere skal få se puter senere for akkurat denne første puta ble laget med dyremotiv og maskinbrodert tekst iforbindelse med en bursdag;)

Elgen ble fotografert på 20 meters hold i veikanten

Flere reinsdyrskinn skal på plass for å dekke benkene og en haug med puter hvorav noen av putene skal ha motiv. Kunne jo kjøpt puter med dyremotiv hos f.eks By nord men syns det er morsomt å gjøre dette men en egen vri og ved bruk av egne foto. Hviit har samme type produkter. Utover høsten her skal vi ordne med dette prosjektet….og jeg skriver «vi». Lyge skal man ikke så innrømmer glatt at det er frøkna i huset som er syerske og at det ene bildet av elg er fotografert av henne. Hun satt beleilig til på riktig side av bilen;)

Dyremotiv blir kopiert og overført ved hjelp av strykjern på lerretsstoff. Vi bruker foreløpig en kombinasjon av lerretsstoff og rent ullstoff i koksgrått til putene.

Forrige bloggpost med hjortebilder: My deer

Beklager at det ligger uvelkommen «reklame» nederst i bloggposten FURTEBUA Forsøker å finne ut av hvordan den kan fjernes så tips mottas mer enn gjerne

4 thoughts on “Dyrisk i Furtebua

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s