Dette er mitt forslag til et kjøkken på ei hytte som er under bygging akkurat nå.

Kjøleskapet er plassert frittstående. Isteden for hyller kan overskap monteres. Kjøleskapet kan også integreres i høyskap. Stor valgmulighet når det gjelder type kjøkken. Standardmoduler er benyttet i tegning.

Kjøleskap av typen Smeg finnes i flere farger

Kokeøy med store, romslige skuffer og fritthengende ventilator. Det er inntegnet ventilator med glasskjerm men må innrømme at jeg synes glasskjerm er upraktisk……..så sant en ikke er veldig glad i å rengjøre. En variant uten «skjerm» under her fra Gorenje

Finnes mange fritthengende ventilatorer å velge i.  TRETTI har stort utvalg.  En ventilator i sort-farge kan være pent hvis en ønsker å dra med seg en del sorte detaljer som en «tråd» i hytta. Smijern som detaljer f.eks.

Hytteinspirasjon finnes også her og på hyttetorget

Alle bildene er laget i Room Sketcher


Jeg har tatt meg litt frihet i forhold til selve byggtegning når det gjelder plassering av verandadør og vinduet som er plassert ved siden av. Dette er på byggtegning trukket lenger mot plassen der kjøleskap står. Spiseplassen blir koseligere på denne måten og en kan se ut av vinduet uansett hvor en sitter. Fra plassen ved kokeøya er det også utsikt ut.De to vinduene helt i hjørnet er tegnet sånn på byggtegning. Vurdere litt plassering av vindu på den veggen med tanke på hvor spiseplassen blir…..

Dette var bare første forslaget og skal nok vri litt på løsningen……

Reklamer