Marihøner

Søte nymalte marihøner var ungenes lille ferieprosjekt på hytta i sommer. Morsomt, dekorativt og enkelt malt med Bengalakk.

En ny godværsdag i Trondheim idag som gjør at kanskje enda litt mer av det utenfor huset blir ferdig. Gubben dro nemlig ikke til fjells idag som egentlig planlagt. Sånt utnyttes rått og jeg peker lett ut plasser han kan putte noen nye planter som står klare. Blir godt å bli ferdig med verste grovarbeid på sånt og bruke de neste årene til å vedlikeholde, pusle og flytte litt rundt på enkelte planter:)….helt perfekt blir det vel aldri og det er heller ikke målet.

8 thoughts on “Marihøner

 1. Så fine de var ;-) Har ett eksemplar av slik marihøne på hytta jeg også.
  Ja enn at sola kom….jeg var på tidlig morgentur i dag. Dagen må nytes selv om temperaturen kunne vært bedre….
  Fin lørdag til deg ;-)
  Klemmings

 2. Det er godt ungene kan aktivisere seg med å lage sånne flotte marihøner! Her har også solen tittet frem, men det kjennes på temperaturen at det går mot høst. Bra er det også at man kan holde mennene ved «teltet» sånn at det blir gjort litt utearbeid! Her er mannen fra byen i full gang med dagsoppdrag. Fortsatt god helg. Klem fra Kristin

 3. Det er godt ungene kan aktivisere seg med å lage sånne flotte marihøner! Godt er det også å klare å holde mennene ved «teltet» sånn at dagsoppdragene blir gjort utendørs, mannen fra byen er godt i gang allerede. Her har også solen tittet frem i dag, og da er det jo godt arbeidsvær. Ha en fortsatt fin lørdag! Klem fra Kristin

 4. Å, de var virkelig flotte! Pynter opp i et bed eller på trappa disse;)
  Godt med sol, men jeg har blitt potte forkjølet, så vinden var nok i kaldeste laget til å ta av sokkene i går:O)
  Kos deg, klem fra meg;)

 5. De var jo veldig søte da, ikke minst dekorative. Kjekt at mannen ble hjemme, slik at du fikk unna litt arbeid. Kjekt å kunne peke og få noen til å arbeide for seg da *fnis*.
  Her har det også vært strålende solskinn. Dukkesengprosjektet ble aldri påbegynt denne uken, dessverre. Kroppen har ikke spilt helt på lag med fruen, men tror ting går seg til nå;).

  Ha en fortsatt finfin lørdag;).
  Klem fra Marilinn

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s