Dette er forsiden av Nr 14. Bildene taler vel for seg.

Arealet har vært fullstendig nedprioritert og har stått uberørt etter at huset fikk ny drenering. Det samme med arealet helt borte i hjørnet og mot høyre som er foran karnappet. Før-bilder derfra HER

Nå er arealet langs gata endevendt:)

Jordmasse ble gravd unna for å legge murblokker langs fortau ut mot gata.

Tonnevis med singel ble brukt som dreneringsmasse både under murblokkene og bak blokkene.

Muren tar form og fortsetter i en slak bue ut der gubben står. Helt i hjørnet er det laget en biloppstillingsplass for 2 biler. Litt bedre plass ble det også foran trappa inn til huset. Om vi skulle ha stakittgjerde eller bare beplantning på toppen av muren ut mot gata ble også diskutert heftig.

Kaffepausen ble tatt når de var kommet så langt som dette. I den anledning så vimsa jeg rundt der ute og så jo med en gang da at TRAPP måtte bli integrert i buen på muren;)….Gubben protesterte vilt og mente at det måtte vi bygge etterpå for steinene passet ikke og ting var ganske så umulig ifølge ham. Gravemaskinmannen kom meg til unnsetning og mente at tja, tjo det kunne vel la seg gjøre det:))….en ekstra nystekt vaffel til kaffen så var avtale om trapp i boks:)

….så da begynte de å lage trapp samtidig som de stablet murblokker videre i buen. På toppen av dette nivået er biloppstillingsplassen. Gubben ble mer positiv til trapp underveis når han så at det faktisk ble veldig så bra:)


Ikke helt ferdig på bildet over her men godt på vei.

Nå er muren helt ferdig og det er bare finmekking og beplantning som gjenstår samt hvit singel der rester av den grå singelen ligger.

Jada….vi er godt i gang med litt beplanting i hagedeln foran karnappet;) Flere bilder kommer men det får bli når jeg rekker å ordne med det.

Reklamer