Helg

Sommerferien er slutt i Nr 14 men det er fortsatt veldig så sommerlig her i Trondheim. Gradestokken viser nærmere 25 grader idag men likevel så er det innesyssel som gjelder akkurat nå. Klesvask og utpakking av bagasje tar litt tid når en har vært et par uker borte;)

Hadde tenkt å få tid til å redigere og ordne med bildene fra Furtebua idag men rekker det ikke før etter helga. PCen er stappfull av uredigerte bilder etter ferien og gleder meg til å bruke tid på å rydde i disse. Nye prosjekter er også på gang og noe av det kommer ganske så sikkert her på bloggen.

God helg til dere som stikker innom:)

Marit

4 thoughts on “Helg

 1. Vi er hjemme denne helga for å passe størsteprinsen samt plukke rips og klippe plen, så ingen latmannshelg;) Ut igjen på søndag, for en uke ferie gjenstår.
  Har allerede laget en dose ripsgele, og det holder vel;)
  Nyt helga og varmen mens vi har den, klem fra meg;)

 2. Sol og varme ved havet også i dag…..deilig:) Har brukt kvelden så langt til å drepe fluer…..stua blir full når det står opp…må få i gardiner og henge foran veranda og ytterdør….
  Major blir utslått på slike dager.
  Gleder meg til bilder fra furtebua:)

  Klemmings:)

 3. haha furtebua.:-) skulle jeg også hatt av og til.:-)) Jovist sender forsikringsselskapet saneringsfimra umiddelbart for å minimiere skadene. og rydde opp. så er det forskjellig syn i saken som gjør at det stopper opp. Og at ting tar tid. Vi har en leilighet i huset, der det var brann, den er total skadd…alt er revet nå (nesten) bortsett fra varmtvannsberederen som står igjen i et skap. Det mente skadesaneringsfirma at ikke trengte fjernes. Jeg løftet på benkeplanten som ligger på toppen av skapet i går, det stinker brann så vi tok ut bereder og ta er det tykk sort sot i bunnen av skapet…ikke skjønner jeg at det skal spares på 5-6000 kr i det store og hele. Men nå har vi fått det ut, alt som er av lukt må fjernes nede..nå er det helt åpent opp til oss. all isolasjon er revet..og da kan det være en av grunnene til at det forstatt lukter..også døren med karm står igjen, og alt det elektriske, som ledningsrør og bokser…Men nå blir det sving på sakene…ting tar bare tid…det ordner seg jo alltid..men så klart, det skal jo koste minst mulig…å få det som det var igjen.:-)

  En god dag til deg..

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s