Kjøkkenprosjektet som er blitt blogget i noen runder holder på å ta form. Samtidig jobbes det også på badet i huset som nettopp ble kjøpt. Nybygd i 2003 og da skulle en kanskje tro at badet var OK……

Tja, OK er det kanskje men ikke noe mer enn det


bilde fra prospekt hos Eiendomsmegler1

Eieren av huset gjør kort prosess……flis er innkjøpt:) Det ønskes et litt mer innbydende og delikat bad:)

Det kommer til å bli lagt flis på eksisterende flis. Dusjforhenget blir bytta ut med dusjdører, wc må stå der den står, badekaret skal flises inn men må fortsatt stå der det står……og baderomsinnredninga er et litt usikkert moment enda men den må uansett også plasseres der den er idag. Mulig gjenbruk av servanttopp som er hel plate med støpt servant 120 cm bred. Det finnes flere skuffemoduler som kan passe under servanttoppen.


tegnet i Room328

Store hvite flis på veggen i størrelse 60 cm x 30 cm. På gulvet blir det brune flis 30 cm x 30 cm. I dusjsonen blir det brune flis størrelse 5 cm x 5 cm noe som gjør det enklere med fall til sluk.

Badekaret skal flises inn men her fremkommer det som bare helt hvitt. I hjørnet bak badekaret er det veldig så god plass til skap i en eller annen form. Det er mulig å gjøre innbyggingen av badekaret litt mer fullendt ved å fortsette toppen av kanten som en hylle mot hjørnet av veggen. Understøtte hylla med en modul av siporex eller leca som innflises eller pusses og deretter males. Foreslår hvit flis i samme størrelse som den minste som blir brukt på gulvet 5 cm x 5 cm på badekar og på plassbygd hylle hvis en velger en løsning som dette. Brun flis på badekar og hylle vil med en gang få badet til å virke unødvendig tungt. På toppen av denne hylla kan det settes skap. Jeg vet at eieren ikke har tenkt å velge dyr løsning så tipser derfor om IKEA;) Ikeas God Morgen-serie har et høyskap som passer fint på denne hylla, gjerne 2 stk. Alternativt kan det også brukes åpen hylle f.eks Grundtal hylle i rustfritt stål her. Med den hylleløsningen bak badekaret så kan den også stå uten skap eller hylle på toppen. Rett og slett bare benytte den som en benk for å legge litt klær på etc.

Plass til et par kurver under hylla for skittentøy etc. På enden av badekaret mot skapet er det også plass til håndklær eller stæsj:)

 

Reklamer