Sånn så det ut……Beklager kvaliteten på bilde men viser det likevel.
Denne grana var enorm og sto som en kjempe på ene hushjørnet opp mot gata.

I forbindelse med drenering rundt huset så ble den gamle grana saget ned til jubel fra naboen bak som plutselig fikk utsikt:) Bildet er tatt før renoveringen av selve huset startet. Synd og skam at resten av hagen ikke ble fotografert men sånn er det å være etterpåklok.

Forandring fryder og vi er godt igang med å forandre denne delen av uteområdet som har fått ligge brakk etter nedsaging av gran og drenering.

Rosene ved veggen har vokst og karnappet har fått gipsrose som pynt.

Steinblokkene ligger omtrent på samme sted som den store grana sto. Nå skal dette bli biloppstillingsplass og haugen med jord skal ordnes med. Jordhaugen er jord som ble gravd ut langs kanten på gata for å få plass til steinblokkene som skulle legges der. Hva som skal ordnes der av beplantning er jeg usikker på foreløpig.

Idag er planen å legge noen tråkkheller som en sti der trillebåra står. Langs kanten av mur og bed vurderer vi å legge små sement-hagestein for å slippe umulig kantgress og for å gjøre det enkelt å klippe plen. Gubben er ikke veldig gira på å gjøre det i denne runden så vi får se;) Igår etter jobb trilla han utover et lastebillass med subbus på gårdsplassen og foran huset for å lage ett godt grunnlag før den hvite singelen blir levert.

Go helg til dere som stikker innom:)

Reklamer