Trimrom

Da er trimrommet som vi laga i kjelleren temmelig fullført:)

Planlegging og før-bilder ligger HER samt bruk SØK-feltet til høyre i margen med søkord kjeller eller trimrom.

Bjørka jeg dro med hjem fra hytta fungerer som oppheng for diverse utstyr

I tillegg skaper bjørka litt mer «liv» og får fototapeten til nesten å virke tredimensjonal nede i hjørnet siden tapeten også har bilde av bjørk. Fototapeten er fra Photowall

Gubbens gamle «pansere» henger på veggen

Tredemølle er kommet på plass. Frosta vindusfolie er brukt på vinduene.

Enkle speil fra Ikea er limt i felt på veggen

Ikke noe superavansert utstyr i trimrommet men helt OK til vårt bruk. Kjellerrommet som før rommet vedbod og et par enkle boder er nå blitt ganske så populært ved hjelp av masse maling, lys, nytt tak og gulv. Kostnad ca kr 10 000 uten trimutstyr hvorav gulvet var det dyreste.

11 thoughts on “Trimrom

 1. Det så flott ut!!..men er du så strukturert at du får brukt det? Jeg har ei ellipsemaskin i kjeller nå, men har hatt sykkel og romaskin en gang i tida, men glemmer at jeg kan gå dit:O))..hadde nok vært triveligere med et slikt flott rom, så noe må gjøres hos meg!!
  Ikke noe utevær, så sånn sett også greit med kjelleren:)
  Klem fra meg;)

 2. Så stilig dette ble :-D Knallfint. Får jo nesten følelsen av å være i skogen med den bjørka ;-)
  Lampa var knallfin også….
  Ha en fin solsnudag, klem fra meg som ser en ende på hotell-livet…..

 3. Så artig at du var innom meg, da jeg så innlegget ditt om trimrommet, så tenkte jeg at det jaggu var lenge siden jeg har tittet innom!
  Så heldige dere er som har eget trimrom -og det KULE trimrommet! Skikkelig artig med fototapet og bjørk til oppheng! Nesten som å trene i skogen det der ;)
  Håper du får ei flott helg!
  klem
  Lise

 4. Så flott trimrom dere har! Vi har en bod i kjelleren der vi planlegger å sette inn tredemølle og gjøre det litt koseligere etter hvert. Får vi det halvparten så fint som dette tror jeg vi blir veldig fornøyd!

  Men et spørsmål om tredemølle i gamle kjellere (hvis du leser så gamle kommentarer) – har dere modernisert strøm-nettet i huset slik at dere har jordet stikk-kontakt til tredemølla? Eller går det bra uten? Ser at det står noen steder at de bare skal plugges i jordet støpsel, men det er jo ikke vanlig å ha i annet enn helt nye hus i Norge, så lurer litt på hvor nødvendig dette er… Undersøkte du noe om dette?

  • Vi er veldig fornøyd med trimrommet og det fungerer utmerket selv om det er enkelt og billig laget. Best av alt er at trimrommet faktisk blir brukt innimellom….alltid klart til bruk:) Absolutt alt av strøm er blitt byttet ut i huset så stikk-kontaktene vi har i trimrommet er nye og jordet. Vi har plassert tredemølla slik at vi også unngår stjøteledning. Jeg har ikke sjekket ut noe om dette annet enn det jeg leste i bruksanvisningen. Tenker litt på fin-elektronikken på tredemøllen….hva skjer med den dersom sikring går? overledning? Tror du må sjekke med en elektrikker slik at du får helt riktige råd i forhold til dette. Vær obs på takhøyden i kjellerboden samt høyde på tredemølla også;)

 5. Hei,

  Har du/dere noen bilder av løsningen på gulvet? Ref ikke fuktsperre. Skal til å gjøre akkurat samme stunt selv.

  BTW: Ser fantastisk fint ut!

  • Hei :) Var ganske sikker på at jeg hadde tatt bilderav gulvet i kjelleren, men finner det ikke i farta. Det vi gjorde var å legge grønn platon (med «knotter») mot det gamle gulvet. Skjøter i Platon ble teipet. Fuktighet som evnt. skulle komme opp gjennom det gamle gulvet vil da finne veien ut mot kantene av gulvet. Pergo er lagt rett på platon. På kantene har vi ikke tettet med gulvlist for ikke å stenge for den mulige fuktigheten som kan komme opp fra det gamle gulvet under platon. Vi markerte likevel kanten rundt langs veggen ved å stifte fast en 3 cm ganske flat kantlist rett på Pergo ca 2 cm fra selve veggen….altså en liten åpning mellom Pergo og murvegg til «lufting». Trimrommet fungerer helt utmerket :)

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s