Vi maler og maler……og gubben leker apekatt i stige for å få malt på de mest utilgjengelige plassene i den høye trappegangen.

Grunning er påført på alle veggene samt at noen vegger har fått et par strøk med vanlig maling i etterkant. Taket nede i gangen er ikke påstarta enda og står for tur.

Trappestolpen er blitt grunnet tidligere og idag fikk den påført første strøk med høyglans hvitmaling.

Toppstrøk må vi vente med til resten av malinga i gangen er sluttført. Gulvet i gangen er nå ferdig isolert og dekket med sponplater. Varmekabler og flis skal på litt senere.

Øverst i trappegangen er alt dekket med hvitt. Lyst og lett. Det skal bli nytt listverk rundt vinduet.

Bildet over her er av trappegangen før….lys, dus grønnfarge kombinert med mørke grønt i trappa og rundt noen dører noe som gjorde gangen litt «tung».

Nede i trappegangen så er det et gammelt dørhull. Det var døra inn til det gamle kjøkkenet som idag er badet. Jeg tenkte i utgangspunktet å dekke hullet med et tilpasset speil og kraftig ramme rundt men jeg har droppa den tanken. På bildet under vises det at det er litt dybde bak isolasjonen der som jeg har tenkt å utnytta. Tror det blir noen «grunne» skap langs veggen i vinkel som også må dekke sikringsskapet. Takhøye skap. Doble dører foran det dørhullet vil gjøre at det kan romme masse sko:) Hadde gangen vært litt romsligere så hadde det ikke vært noe problem men her er det minimalt med plass og da må en utnytte hver lille cm litt smart.

Gubben har ikke fått vite noe om akkurat disse planene for jeg «hører» allerede at han gnåler om isolasjon som MÅ være i den veggen mot badet, varmetap etc. Han kommer garantert til å protestere på å gjøre bruk av plassen i veggen der. Vi får se hva det blir til da……..for gangen blir til underveis her:) Fortsatt mange timer igjen med malejobb;)

Reklamer