Bjørk i trimrommet

Dette blogginnlegget blir det siste på en stund for nå blir det blogg-ferie i nr 14.

Jeg kommer fortsatt til å surre med egne og andres prosjekter i bakkant her så ønsker du kontakt så skriver du bare en mail: losagb@online.no 

Nederst i denne bloggposten er en oversikt over kommende prosjekter i nr 14.

Bjørka har omsider flytta inn i trimrommet i kjelleren.

Plan over trimrommet i kjelleren finner du her: TRIMROM

Der har den funksjon som «stumtjener» hvor avsagde greiner fungerer som knagger. Kjekt å henge f.eks sparreutstyret til gutten der eller annet treningsutstyr.

Hele tanken er basert på bjørkestammen på selve fototapeten. Ved å plassere en bjørkestamme i selve rommet så oppnås nesten en litt 3D effekt samtidig som en frisker opp litt mot en kjedelig hvit murvegg.  Bjørkestammen er enkelt festet med et par skruer og vinkelbeslag i toppen. I bunn er det slått fast en ståldings med filt på enden. På den måten kan bjørka enkelt fjernes uten at gulvet har fått synlige merker. Rommet er ikke isolert men det kan likevel brukes som trimrom. Det er gjort mer innbydende med nytt tak, nytt gulv og masse maling. Fototapeten blir blikkfang og skaper liv og dybde i rommet:)

Elektriker har fortsatt ikke montert lys i rommet og videre har jeg tenkt å få hengt opp noen NUD-lamper i det hjørnet ved bjørka. NUD-lampene ligger klare i et skap her;) Gubben var litt ivrig med saga så den ene greina som IKKE skulle sages av forsvant. Den var tenkt til å slynge NUD-lampene rundt…….men får plassere de litt anderledes. Ting tar litt tid å få gjennomført i nr 14 mens det innimellom går unna med prosjekter i stor fart. Blir nok helt ferdig på trimrommet også etterhvert.

Fototapeten finner du hos Photowall

Det er mye som skal skje av prosjekter i nr 14 utover våren og sommeren:

* oppussing av gang og trapp
* liten gang og spill-rom i 2. etg. skal renoveres men blir kanskje «vinter-arbeid» 
* bygging av mur, gangsti, belegningsstein, beplantning og gjerde
* mer kjellerjobbing med maling og småtterier

Jeg kommer tilbake med ting og tang på bloggen igjen men nå blir det blogg-ferie;)

Takk til alle dere som titt og ofte har funnet veien hit:)…….jeg kommer tilbake

Marit

7 thoughts on “Bjørk i trimrommet

 1. OI. Dette er utvilsomt det flotteste trimrommet jeg noen gang har sett!!!!!! Så stilig med denne bjørka foran fototapeten da. Nydelig blikkfang:).

  Kos deg i bloggeferien din, så skal jeg snart sende deg tegninger slik at du ikke vil kjede deg..*flirer*. Får tegninger rett over helgen, mangler noen tegninger fra rørlegger faktisk… Den var ny, men det nærmer seg jo deadline, så det er vel grunnen til de plutselig har involvert rørlegger…;)).

  Ha en flott dag og helg Marit, så tastes vi snart;).

  Klemklem fra Marilinn

 2. Her så det jo virkelig artig ut å trimme, kjempeflotte omgivelser!! Virkelig rått med ei ordentlig bjørk!
  Høres ut som dere ikke har fritidsproblemer, det har ikke vi heller, men sannelig er det litt tørke på byggfronten her;)
  Kos deg i bloggferien, klem fra meg;)

 3. Trimrommet ser supert ut. :) Må jo være deilig å ha et slikt sted å trene.

  Kos deg med bloggferien. Vi holder jo kontakten likevel. ;)

  Ønsker den en fiiin helg!

  Klem,
  Anette Willemine

 4. Så råkult det vart med den bjørka! Bra du klarte å overtale Gubben til å ta den inn :-) Definitift det stiligaste trimrommet eg har sett!

  Høres ut som om du har prosjekter nok å henga fingrane i framover, så skjøner jo at du kan trenge ein liten blogg-ferie… Men, håper jo vi får sjå litt av resultata av desse prosjekta dine… Spesielt spent på kva du til slutt bestemmer deg for når det gjeldt fliser i gangen…. ;-)

  Er litt sånn i vilemodus på bloggen eg også for tida, ikkje heilt ferie men tar litt tid mellom kvart innlegg. Vore litt sliten den siste tida, av ulike grunner som eg ikkje har røpt på bloggen enno… :-D Men, satsat på at energien kjem tilbake etterkvart og så har vi ei spanande tid framfor oss ;-)

  Gleder meg til du kjem tilbake, for har satt pris på å følgja med på innlegga hjå deg! I mellomtida får du har ein fin fin ferie :-)

  Klems

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s