Dette blogginnlegget blir det siste på en stund for nå blir det blogg-ferie i nr 14.

Jeg kommer fortsatt til å surre med egne og andres prosjekter i bakkant her så ønsker du kontakt så skriver du bare en mail: losagb@online.no 

Nederst i denne bloggposten er en oversikt over kommende prosjekter i nr 14.

Bjørka har omsider flytta inn i trimrommet i kjelleren.

Plan over trimrommet i kjelleren finner du her: TRIMROM

Der har den funksjon som «stumtjener» hvor avsagde greiner fungerer som knagger. Kjekt å henge f.eks sparreutstyret til gutten der eller annet treningsutstyr.

Hele tanken er basert på bjørkestammen på selve fototapeten. Ved å plassere en bjørkestamme i selve rommet så oppnås nesten en litt 3D effekt samtidig som en frisker opp litt mot en kjedelig hvit murvegg.  Bjørkestammen er enkelt festet med et par skruer og vinkelbeslag i toppen. I bunn er det slått fast en ståldings med filt på enden. På den måten kan bjørka enkelt fjernes uten at gulvet har fått synlige merker. Rommet er ikke isolert men det kan likevel brukes som trimrom. Det er gjort mer innbydende med nytt tak, nytt gulv og masse maling. Fototapeten blir blikkfang og skaper liv og dybde i rommet:)

Elektriker har fortsatt ikke montert lys i rommet og videre har jeg tenkt å få hengt opp noen NUD-lamper i det hjørnet ved bjørka. NUD-lampene ligger klare i et skap her;) Gubben var litt ivrig med saga så den ene greina som IKKE skulle sages av forsvant. Den var tenkt til å slynge NUD-lampene rundt…….men får plassere de litt anderledes. Ting tar litt tid å få gjennomført i nr 14 mens det innimellom går unna med prosjekter i stor fart. Blir nok helt ferdig på trimrommet også etterhvert.

Fototapeten finner du hos Photowall

Det er mye som skal skje av prosjekter i nr 14 utover våren og sommeren:

* oppussing av gang og trapp
* liten gang og spill-rom i 2. etg. skal renoveres men blir kanskje «vinter-arbeid» 
* bygging av mur, gangsti, belegningsstein, beplantning og gjerde
* mer kjellerjobbing med maling og småtterier

Jeg kommer tilbake med ting og tang på bloggen igjen men nå blir det blogg-ferie;)

Takk til alle dere som titt og ofte har funnet veien hit:)…….jeg kommer tilbake

Marit

Advertisements