Beslutning om valg av flis i gangen er ikke tatt og ny utfordrer er denne:

MARRAKECHDESIGN og  WEBSTASH flis av type Raval

Enda en som er verdt å vurdere er denne:   

 
victorian floor tiles ORIGINALSTYLE

fra ORIGINALSTYLE Huntingdon eller en annen variant noe litt likt bildet over. Mønster kan varieres. Det enkle med en løsning likt det over her er at dette er flis som kan hentes ut på en flisbutikk i nærheten her. Ulempen med løsningen er at gubben kanskje ikke vil like «puslespill»-flislegging. (men denne flisa er ikke så tykk:)

Trappegangen med vanlig grå flis. Skapene blir ikke helt sånn men de gjør nytten på bildet;) Dør til kjeller er rett under trappa vis a vis inngangsdør. Nesten litt kjedelig med bare grå flis…..


tegnet i viseno

«liten norsk stjerne» fra HISTORISKE FLISER er fortsatt veldig aktuell. Flisa fremkommer litt ekstra blå på bildet over men er i virkeligheten mer grå.

Micron fra IMOLA. En flis på 90 x 90 cm hvor resten av gulvet blir vanlig grå flis i samme gråfarge som finnes i den store dekorflisa. Kun en stor dekorflis og resten rolig grått var tanken.

Det eneste jeg er blitt helt sikker på er at jeg ikke ønsker helt vanlig grå flis på gulvet i gangen. Blir for kjedelig ser jeg og gangen tåler det «lille» ekstra:)

Hva synes dere?