Dette prosjektet ble påstarta på bloggen i  august 2010: https://nr14.wordpress.com/2010/08/12/bad-wc-entre/

Plan og 3D-tegning tegnet i Viseno

Det som er veldig gøy er at dette prosjektet er omtrent helt ferdig nå og det ble temmlig likt som 3D-modellen over her. Litt bilder har jeg tatt men det ble ikke veldig gode bilder så skal stikke en tur å ta noen flere bilder. Nå er jo malinga tørr også og maskeringstapen fjernet:) Spørre svigerfar pent om å få låne en vidvinkellinse også kanskje….;)

Bilde tatt fra entreen og inn på badet. Badet fikk sorte og hvit flis på gulvet. På veggen ble det brukt store flis.

Vinduskarmen skulle i utgangspunktet være hvit men frua i huset laga sin egen vri på den og malte den i sort høyglans. I tillegg ble en liten sittebenk inne på badet malt i samme sorte høyglans maling. Fin vri og ikke overraskende siden jeg også har sett resten av huset:) Baderomsinnredninga er hvit høyglans og badet tåler veldig godt at vinduskarm ble sort:)

Over servant er det montert speilskap med lys. Ekstra lagringsplass og stilig innvendig også siden det er integrert lys og speil. Baderomsinnredning er fra Dansani type Kantate. Verktøy fremdeles pent dandert i hylla;)

Et lite glimt inne på wc-rommet. Mosaikkfliser og wc er montert skråstilt siden døra inn til rommet også er skråstilt. Den er skråstilt for å gjøre plassen i entreen litt mer romslig. (se plantegning øverst i bloggposten)

Håndkletørker fra Hafa

Baderomsinnredning med store skuffer og smalt høyskap montert ved siden av.

Underveis i prosjektet ble denne tegninga laga i Room328 og jeg resultatet etterpå ble temmelig likt.

Downlights i alle tak. Her et glimt av skyvedørsgarderoben i entreen. Skyvedørene er kjøpt hos Garderobemannen

På bildet under er ytterdøra som har sortmalt karm og målbestilte sorte persienner på sidevindu. Stilig med sort karm til sort ytterdør.

Sort er en gjennomgående kontrastfarge som er brukt i hele huset uten at det blir for mye:)

Skal som sagt komme med noen flere bilder fra dette prosjektet om en stund.

Reklamer