Jeg har alltid noen prosjekter som surrer og går i bakgrunnen her, både egne og planlegging av andres prosjekter. NÅ trengs det litt ekstra input av kjøkkeninspirasjon og kanskje andre trenger litt ekstra inspirasjon også? LEGG EN KOMMENTAR FOR Å DELTA:)


(bilde av det gamle kjøkkenet i nr 14)

Premien er et gavekort fra Photowall på kr 2 200, gitt av Photowall:) Trekning 13. februar. Konkurranseregler nederst.

Bildet under her er et eksempel på fototapet fra PHOTOWALL Klikk inn å se for de har masse fint:)

Denne uka har vi selv montert en hel vegg med fototapet fra Photowall og vi er meget fornøyd. Ikke helt ferdig med finish rundt enda men snart er det iorden også: https://nr14.wordpress.com/2011/01/19/fototapeten-er-montert/ 

På bildet til høyre her har jeg putta akkurat den fototapeten vi brukte rett inn i tegneprogrammet til ROOM328 Veldig enkelt da å faktisk se hvordan det blir og ikke minst se hvordan forskjellige typer tapeter/fototapeter kan endre et helt rom.

Reglene for å delta er enkle: ALLE kan delta, med eller uten blogg…med og uten kjøkken

1 VINNERSJANSE for å skrive en kommentar i kommentarfeltet (har du ikke egen blogg husk å legge igjen mailadresse)

2 VINNERSJANSER dersom du i kommentarfeltet legger en link til bilde av ditt kjøkken evnt. link til bloggpost med bilde av ditt kjøkken.

3 VINNERSJANSER dersom du legger link til bilde i kommentarfeltet og i tillegg linker til konkurransen fra bloggen din. Bruk gjerne det lille bildet under her når du linker: