Kjellerprosjektet

Gammel plantegning av kjeller i nr 14

Årets første prosjekt som skal ferdigstilles, er trimrommet i kjelleren på huset. Trimrommet  blir laga i karnappet på kjelleren «brændsel» og begge boder med «mat» er revet. Gangen utenfor matboder blir inkludert i rommet. Totalt gir dette ca 30 kvm rom. I andre enden av kjelleren «brændsel» er det hunderom. «Størhus» er lager med maling og verktøy. Gammel plan er ikke helt riktig for det er også et lite vaskerom mellom «brændsel» (hunderom) og wc.

Neste arbeidsoppgave i trimrommet er å legge nytt tak……det trengs;) Veggene er nå ferdig malt så skal ta en ny fotorunde der nede om litt. Skal også få lasta tegning fra Room328 hvor jeg har fått «montert» fototapeten som skal brukes på veggen inn mot hunderommet. Gøy å vise:)

5 thoughts on “Kjellerprosjektet

 1. Hei,
  Du har ikke tilfeldigvis lyst til å poste dette på Prosjekt-forumet i Verktøyforumet?
  Post et bilde og en kort tekst + link til bloggposten. Gir oss innhold (jeg er admin på forumet) og deg trafikk?

 2. Den plantegningen der burde vel rammes inn og henges på veggen hihi. Gleder meg til å se bilder. Blir et stort trimrom da. Vårt blir jo rene hundehus iforhold;).

  Måtte le da du skrev om minsten din sin skuffelse over størrelsen på kalkunen på nyttårsaften. Hadde han vært hos oss hadde han blitt imponert. For vår var på 6 kg… Mye fugl for tre voksne og tre musespisende små barn hoho. Kalkunen var i ovnen i 5 timer, likevel, var den ikke helt gjennomstekt… Så nyttårsaften 2011 blir det kalkunbryst istedet;). Men monsterkalkunen vår smakte da fortreffelig til slutt altså;-)).

  Håper du får lastet opp tegningene jeg sendte deg nå i kveld;).
  Klem fra Marilinn

 3. Hei og takk for hilsen!
  Peisen med giljotindør er fra Jøtul,men det er andre leverandører som også har samme opplegg. Den største innsatsen er den vi har,den er det bare jøtul som har. (Men siden halve veggen er peis, måtte vi ta den største synes jeg:-))
  mvh Anette♥

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s