Da har jeg planlagt litt videre pluss fått litt innspill fra eier. Noen misforståelser underveis er oppklart og vasken skal få ta en tur til hjørnet av kjøkkenet;) DEL 1 i prosjekt B

Med vasken montert ved vann og avløp i hjørnet har jeg tegna det inn med en skrå benkemodul. Det går også an å lage hjørnet i 90 grader med vask som er tilpasset det. F.eks denne:

  Franke kjøkkenvask type Studio for hjørne: Franke 

Kjøleskap og høyskap for ovn og mikro er plassert sammen på langveggen. Platetopp er montert i skråmodul i motsatt vinkel av kjøkkenvask. Bakkant av skråmodul kan enkelt integreres med kasse for bæring på vegg.

Det er tenkt å være overheng på benkeplate ut mot spiseplass. I hjørnet øverst til høyre foreslås hyller med skapdør eller sjalusidør. Kjekt skap til kjøkkenmaskiner etc. I hjørnet under blir det tilgang til lagringsplass via skapdør i front ved oppvaskmaskin. Uttrekk på kurver er mulig i et hjørneskap av den typen. Det må beregnes plass til foringer sånn at skapdører og skuffer sklir uten «kollisjoner». Oppvaskmaskin er montert under det lille vinduet. På tegning er den godt synlig men som integrert type vil den gå i ett med kjøkkeninnredning.

På bilde under er det tegna litt i Room328 for å vise litt bedre at også 90 graders vinkel kan gå an i hjørnet med platetopp. Hyller kan plassbygges over på veggen og avsluttes inn mot kassen som må være der. Installere lys i hyllene. Tapet på bakvegg blir flott. Hvis det blir for kort avstand bort til platetopp kan det også monteres glassplate mellom benk og nederste hylle. Fort gjort at det blir flekker på tapeten hvis ikke.

Kun mørk kjøkkeninnredning i Room328 inntil videre men ganske så snart blir det flere typer kjøkkeninnredning å velge i:)


Tegnet i Viseno

Vitrineskap montert over brede skuffemoduler. Avstanden mellom kjøkkenøy og skuffemodul med vitrineskap er over 1 meter.

Imorgen kommer det en variant hvor kjøleskap og mikro/stekovnsskap  bytter plass med vitrineskapene.

Reklamer