Store grå flis 30 x 60 cm er et ønske fra Fru G å få se på badegulvet…….så da fikser vi det:)

Dusjnisjen er litt omgjort i dette forslaget og wc henger på halvvegg mot dusjsonen. Skjermvegg i glass på toppen av halvveggen til wc. Nisjen til vaskemaskin er utvidet og skyvedører foran. På bildet under har jeg fjernet skyvedørene. Innredning av nisjen , vil være avgjørende for om en kanskje rett og slett skal droppe å bruke skyvedører. Skyvedører gjør at badet virker mer ryddig og skittentøyskurver blir helt skjult. Samtidig så vil skyvedørene garantert være litt upraktisk når skittentøyskurvene skal frem og vask skal legges i vaskemaskina. Noe å tenke over og kanskje utsette en periode for å finne ut hva en føler blir mest praktisk.

Med benkeplate og kanskje noen plassbygde og praktiske hyller ekstra i nisjen, så vil det bli riktig så flott uten dører foran også. Det går jo også å ha tette skap helt øverst eller dyp hylle med noen pene kurver.

Sluk i dusjen: http://www.blucher.no/www.nsf/designrister.html

Flere forskjellige typer å velge i.

Tegnet i Room328

Stort speil eller flere små speilskap over vasken. Finne ut hva ønsker. Høyskap i hjørnet eller rett og slett la det stå tomt. God plass til en liten benk eller stol ved vindusveggen. Skuffemoduler og høyskap fra Dansani: http://www.dansani.no/

Bildene sier vel det meste. Her har jeg bare brukt en benkeplate på 160 cm og satt 2 skuffemoduler under. Det går også å ha enda bredere benk og få plass til enda en skuffemodul under benken. Alltid kjekt med ekstra benkeplass og ekstra skuffer til å lagre håndklær etc. Absolutt noe å vurdere:) Servanter kan også nedfelles. Sånn rent praktisk så er jeg vel selv mer tilhenger av servanter som er nedfelt i benkeplate. Renholdet blir litt enklere. God plass på veggen med vindu til å henge håndklær.

På den lille gjestedoen har jeg brukt samme gulvflis som på badet og bare valgt en dus mønstret flis på veggene. Gjør ikke flere forslag på gjestedoen for her kan en gjøre utrolig mye ut fra hva en liker. Tapet, flis og tapet i kombinasjon, panel eller flis, bygge hyller på endeveggene, mosaikkflis på veggen med vask og tapet på resten.

Som et lite forslag til tapet kan jeg nevne denne:

Borås-tapet som heter Falsterbo 1435. Går å bruke den på endeveggen og kanskje bruke den lyseste fargen i tapeten som farge på de andre veggene…..enten på panel eller glatt vegg. http://www.borastapeter.se/main.aspx

Fru G og familie er nå i tenkeboksen:)

Reklamer