Nytt forslag på badet til Fru G. Første del ser dere HER  

Her med innredning fra Duobad type Vilan. Vaskemaskin og tørketrommel er plassert i hjørnet. WC er vegghengt og skap montert i veggen over. Stor dusjnisje med skyvedører i glass. Tapet med glassvegg.

Tegnet i Room328: www.room328.no

Plantegning med gjestetoalettet

Det er god plass til dobbel vask. Praktisk også med tanke på at de er en familie som skal bruke badet. Skap ved siden av kan en sjonglere med, større, høyere, lavere, bredere benk, flere skuffer……masse muligheter;) Fru G har også nevnt at hun kanskje kan tenke seg et vitrineskap eller skap med glassdører. Tror kanskje det da er enklest med en litt bred skuffemodul til 2 servanter og la resten av plassen på veggen være disponibelt til et flott skap. Kanskje et gammelt skap eller noe en finner etterhvert. En MÅ jo ikke møblere helt ferdig med en gang.

Mitt eget bad før og etter finnes HER 

Flis på veggen er fra CC Höganäs, Biselado Biscuit, hvit 20 x 10 cm.

Link til baderomsleverandør: http://www.duobad.com/

Tapet på dusjveggen er hentet fra www.photowall.no Scandinavian surface design.

Fant et bilde på nett hvor det var benytta tapet og glassplate:

Bilde er lånt fra: http://www.inr.se/no/inspirasjon-baderom/baderomsbilder/

Under her er annet forslag på badet til Fru G hvor jeg har laga en dusjvegg av glassbyggersten og Hafa baderomsinnredning. Tapet er her lagt på hele veggen, men vil jo ikke være gjennomførbart på den måten. Tok det bare med siden det var passelig kult;)

Samme bilde men med flis på veggen isteden. I dette forslaget har jeg faktisk helt glemt å ta bilder i andre retninger, men vaskemaskin og skap er plassert i nisjen der dusjen var plassert i øverste forslag. WC er plassert til venstre når en kommer inn døra. Øverste forslag er et bedre forslag så rekonstruerer ikke for å vise flere bilder av dette nederste forslaget.

På et såpass stort bad er det mange muligheter. Skal se om jeg lager enda en variant…..

Gøy hvis noen andre har synspunkter eller ideer til utforming:)

Reklamer