Fru G har spurt om litt bistand til innredning av badet og gitt meg noen hint om hva hun liker :)  Hele rommet som også skal inneholde et lite gjestedo, er på 12 kvm. Et romslig bad med andre ord. Gjestedoen skal også få plass på bloggen, men i første omgang blir selve badet prioritert. På plantegning under er det et rørleggerfirma som har laget et forslag og som er utgangspunkt i dette prosjektet.

Mitt første forslag er basert på at jeg ønsket å flytte toalettet litt sånn at en unngikk å bli bløt på føttene om en skulle bruke toalettet rett etter at noen hadde brukt dusjen. (se plantegning over).  Samtidig så hadde jeg i tankene at jeg ville prøve å samle mest mulig vann/avløp nærmest mulig de forskjellige punktene….f.eks begge toalett i nærheten av hverandre. På bildet under er mitt første forslag tegnet i Viseno.

Benk med 2 servanter kan være hvit eller svart men i dette forslaget har jeg laget den sort for å la det gå litt mot den sorte veggen i dusjen. Paret som eier badet har et ønske om en vegg i dusjen som skal dekkes med glass og tapet eller et bilde bak glasset. Kul tanke men jeg er litt usikker på hvor godt en kan få tettet for fukt/kondens bak glasset. Tapet er ikke egentlig anbefalt brukt i dusjsonen. På bilder er det bare visualisert med en vanlig tapet Branch fra Ferm living. http://www.ferm-living.com/wallpaper/branch

Halvveggen over vegghengt toalett kan inneholde ett veggskap med ca 15 cm dybde for å lagre toalettpapir etc. En kan også eventuelt bygge halvveggen f.eks 120 cm høy og feste glass i resten av halvveggen for å få en mer «åpen» dusjløsning. Dusjdør i glass.

Vaskemaskin og tørketrommel kan monteres i søyle og plasseres bak døra inn til badet i en nisje. I samme nisjen vil det være plass til et skap eller hyller. Plass til å lagre skittentøy etc. Dekke hele nisjen med skyvedører som gjør det veldig ryddig. En annen fordel med å plassere vaskesøylen der, er at det er kort vei med vann/avløp i forhold til servant på gjestedo/toalett/dusj.

Under her er «bildet» tatt fra området ved døra inn til badet mot dusjsonen.

Flis er valgt litt med tanke på at eier av badet nevnte noe om en gammel vaskestol som kanskje skulle brukes i forbindelse med servant. I tillegg er den ideen deres med tapet/bilde-vegg bak glass såpass «tøff» at flisvalg bør være litt rolig. Hvit flis på veggene. Hvit og grå flis på gulvene i sjakkmønster.


tegnet i www.viseno.no

«Bilde» tatt fra dusjsonen mot speil og servant. Servantbenken som er inntegnet er 160 cm lang og stor speil over. Isteden for stolen som er plassert der, er det rikelig plass på begge sider av servantbenken til knagger på veggene eller veggplass til ytterligere plassering av skap. Mulighetene er mange på et såpass stort bad. Fin farge på stolen;)

Kommer mer…..

Reklamer