I prosjekt K er det bruk for litt inspirasjon med tanke på en eventuell åpning i veggen mellom stue og gjesterom. Skyvedører eller foldedører.


Foldedør og bilde fra Lumi  


Foldedør fra Saxi 


Bilde fra www.viseno.no som viser veggen i Prosjekt K som kanskje skal ha en foldedør eller skyvedør. Trykk på knappen «PLANLØSNINGER» for å se mer av Prosjekt K

Fordelen med skyvedører og foldedører er at de skaper en fleksibilitet når det gjelder rombruk samtidig som de er plassbesparende med at de ikke «stjeler» unødvendig veggplass…..vel og merke hvis skyvedørene går inni veggen. Skyvedører kan jo også henges på beslag som går på utsiden av veggen.

Bildet under her er fra Swedoor. Skyvedør hvor en kan velge om en vil ha glass, frosta glass eller tett dør. Mange varianter å velge i.


Bilde fra Swedoor: http://www.swedoor.no/
 
Hambo fra Lumi


Glassdører fra Saxi


Foldedør fra Marley  Tysk produsent som også har forhandler i Norge. Ganske så mye å velge i.

Skyvedører på mål fra Elfa  , Langlo , Garderobemannen , Rival , Swedoor

Det er også fullt mulig å lage skyvedører selv. Skinner og beslag til det finnes f.eks her: http://www.systembeslag.no/ .

En god del snekkerbedrifter lager også dører på mål. Dette er et flott eksempel: http://www.hovlandtrevare.no/hjem/ De lager dører og vinduer på bestilling. Likte spesielt godt denne døra;)…en ytterdør, men masse fine og spesielle innerdører også å finne på de sidene…..samt foldedører. Tar den med for å illustrere hva de kan;)


Bilde fra Hovland trevare

De gamle skyvedørene vi fant i veggen på vårt eget hus er HER

Det finnes helt sikkert mange flere leverandører som har skyvedører og foldedører som jeg ikke har nevnt. Hvis noen har tips så tipper jeg eier av prosjekt K setter stor pris på det.

Reklamer