Kjapp, enkel og veldig god kake…..og ikke altfor  usunn siden det er masse havregryn i den;)

Tyttebærkake:
2 egg
2,2 dl sukker (pisk til eggedosis)
4 dl havregryn (lettkokte)
2 ss mel
1 ts bakepulver

Bland sammen og hell over i smurt rund form.
Stek i 30 minutter midt i ovnen på 180 grader
Sett kaken over på kakefat og bruk ca 3-4 dl rørte tyttebær som spres utover kaken. Pisk krem av 1 boks fløte som legges over tyttebæra.

Kaken bør stå med tyttebæra på i et par timer før servering. Hvis ikke vil den bli for hard og sprø å spise.

Noe etter-bilde ble det ikke tid til siden kaken ble ferdiglaga midt i innspurten av middagen. Putta på tyttebær og krem like før gjestene ankom….så fikk den stå å godgjøre seg i kjøleskapet. Lett og litt frisk kake som passet bra å ha til kaffen etter at rypemiddag og dessert var fortært;)