Vinkjeller?

En helt vanlig søndag og gubben har gått beserk i kjelleren. Han har kommet på at han skal rive ferdig i kjelleren til det trimrommet som skal lages. Dette gjør igjen at prosjektet ute i trappegangen her blir utsatt. Akkurat nå surrer han rundt i kjelleren med støvmaske og brekkjern;)

Han har også fått en ide om at det ene av 2 gamle toalettrom i kjelleren kanskje kan bli vinkjeller…..absolutt ikke min ide.

Vinkjeller på i underkant av 2 kvm må vel  heller kalles et vin-kott;)

Rivningsplanker fra andre steder i kjelleren blir muligens brukt som hyller. Temmelig fersk ide som ikke er gjennomtenkt med allerede igangsatt så her gjelder det å tenke fort;) Rommet har gammelt panel på 3 vegger og mulig det må rives unna sånn at muren blir synlig. Det blir også tøffest hvis det skal lagres vin der. MEN…så er det også snakk om å gjøre det enkelt og utnytte det som KAN brukes videre. Panelet kan derfor kanskje bli beholdt. Skrape, vaske og male;)

Gammel fin lita speildør inn til det gamle do-rommet.

Tja, vi får se om det kan bli et lite brukbart rom til å lagre vin;)

4 thoughts on “Vinkjeller?

 1. En ting skal Gubben din ha: han har et pågangsmot som er helt utrolig !! Du får bare tenke kjapt nå og henge med i svingene her ;-) Vinkott blir sikkert knallbra :-D

  Måtte le av pizza-elskeren ;-) Major har stjålet fra benken èn gang! 3 hardkokte egg! Digger egg :-D
  Lykke til med kjellerprosjektet!
  Klemmings:)

 2. Jeg synes jo at ideen til mannen var litt god jeg da, et vinkjeller/kott er ikke så mye å leve opp til.
  Man MÅ liksom ikke ha 1500 vinflasker for at det skal synes hva det er og har alikevel nok til et skikkelig selskap eller to;-D
  Gjenbruk av gammel plank, spennende!?

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Grete

 3. Du får vise oss resultatet – Moccamannen har en hylle i en liten lagerbod i kjelleren, og den liker han å kalle vinkjelleren sin……med fem flasker vin inspirert fra vinsider i magasiner og DN ;) Et sted må man jo starte. Kanskje vi kan få noen tips til hvordan den kan gjøres mer vinkjelleraktig. Da blir nok han glad, hvis han kan få ha sitt eget fikseprosjekt….blir sikkert fullført og det, han er flink slik :)

  Moccamamma :)

 4. hi hi. vinkott. Her i huset trenger vi ikke et vinkott engang for vinene blir ikke så gamle. Noen fine viner har vi dog, men de har et eget lite skap i kjelleren. Dere skulle latt det gamle toalettet stå igjen så kan man sitte der å prøvesmake vinen hi hi.

  Ha en toppers uke.

  Klem klem

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s