Bruk av plankerester

Finvær i Trøndelag og gubben er kommet hjem fra jakt. Fin kombinasjon for da skjer det ting på uteplassen:)

I tilknytning til «kassa» på bildet over skal rester etter terrassebygging etc brukes opp isteden for at de stables bort.

Vi skal bygge en sittebenk med lokk. Benken skal ikke brukes til lagring av puter da vi har annen kasse til dette. Denne benken er tenkt brukt til å plassere tomme krukker for vinterlagring. Kjekt å slippe å putte disse i kjeller eller garasje.

Tegninger av sittebenken florerer bare i tankene og ting blir til underveis. Jeg yter konsulentbistand hele veien og standardspørsmål fra gubben » hvordan vil du ha dette da?» og så blir det litt sånn frem og tilbake ut fra hvilke planker som er tilgjengelig. Det går litt sport i å bruke opp plankerestene på best mulig måte samtidig som det skal bli et OK utseende på benken. Noen rester av sement skal også brukes i dette prosjektet:)

På bildet over her er plassen hvor sittebenken skal bygges. Den blir bygga utenfor kanten på terrassen der hvor det er sand. Benken har begynt å ta form og det blir blogga etterhvert her.

Et bilde tatt i farta fra balkongen ned på andre delen av uteplassen

8 thoughts on “Bruk av plankerester

 1. Så fine endringer som skjer her på bloggen din – ny header og greier:-)
  Har ikke bestemt oss for innredning på vaskerom, regner med det blir fra Ikea – har du tips?

 2. Her var det skjedd ting ja… Flott med ny header og litt frisk farge rundt. Gøy å fornye seg litt… Kjekt å høyre at nokon låg merke til at eg var litt fråverande forresten! Har prioritert å kome meg ut på tur i eit forsøk på å bli litt sprekare…og i dette været er det jo berre gøy…
  Kjekt med ein ekstra benk inklusive litt lagringsplass. Blir spanande å sjå kva design det er du går rundt med oppi hodet… ;-)
  Ja godværet må berre nytast no medan vi enno har det, så no skal eg snart gjera meg klar for kveldens tur. Men, satser på å rekka heim att til sinnasnekkeren…. ;-)
  Ha ei flotte haustveke vidare.
  Klems

 3. Sender du Gubben hit etterpå da….her har det også skulle blitt snekra sittebenk med lokk. Inne i garderoberommet. Jeg venter og venter..men ser ikke noe benk, hehe:)
  Takk for hilsen, trives godt, selv om de små grå blir sliten.
  Ha en fin kveld, klem fra meg:)

 4. Det øverste bildet var kjempefint, så flott med stener, skjell og fargerike blomster sammen:) Blir spennende å se benken ferdig, blir nok helt supert!

  Ha ei fin kveld.

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s