I vår starta vi med å lage stakittgjerde…..og vi er vel glad for at vi er tilnærma helt ferdige nå. Litt kjedelig jobb kan man si og ungene er vel også enige i det…..for ja, de måtte delta;)

 

x-antall stakittpinner skulle grunnes og deretter males 2 strøk med hvitt etter at hver pinne var serieprodusert og spissa på enden.  En gammel jernstige ble benytta som arbeidsbenk og da var det null problem at det ble sølt og klissa med maling.

Portene ble laga litt etter inspirasjon fra vindusfeltet som er over begge verandadørene og inngangsdøra

Denne portåpningen er ned til den ene naboen

Ligna litt på en hesteinnhegning en periode;)

Mot en annen nabo ble hageporten integrert sånn at steinblokkene som er brukt som mur, naturlig blir et trappetrinn. Det er vi som har fått lagt steinblokkene der samtidig med at vi bygga garasje..utenfor bildet. Største steinblokk er over 3 meter lang. Feilleveranse for blokkene skulle være maks 1 meter.

Salatbar ble bygga i kassen som er plassert på en svær steinblokk. Hundegården og garasjen er plassert i forlengelsen. Mangler fortsatt ett strøk maling;)

Bildet under har jeg tatt fra naboen hage og viser baksiden av salatbaren…hm, kanskje ta et oversiktsbilde senere ja

Salatbaren ble bygga av restematrialer av gjerdebygginga. «hattene» på stolpene har gubben laga  av rester fra terrassebygginga.

Denne delen av gjerdet grenser mot en tredje nabo

I tillegg er det montert en to-fløya port mellom huset og garasjen. Den blir blogga i et eget innlegg snart….

Tips og byggebeskrivelser om gjerde-bygging finnes også hos Trefoksu.no: http://www.trefokus.no/newFrontpage.aspx?m=1108

Reklamer