Her kommer flere bilder fra stua og soverommet til frøkna. Første del ser du her: https://nr14.wordpress.com/2010/08/30/stue-og-soverom-f%c3%b8retter/  Bildet under er fra kroken der vedovnen er plassert

og sånn ser det ut nå etterpå i samme hjørne

I tillegg til vedovn er det også varmepumpe montert. Ovnsplate i sort dråpeform på gulvet. Muren bak ovnen, brannmur på andre siden av veggen inne på soverommet og mur på det andre pipeløpet, var en skikkelig arbeidssom sak. Skal finne noen bilder av det også.

Som gulv i rommene valgte vi å legge Pergo av en type som heter Living Expression, grå eik plank.

http://www.pergo.com/nb-no/Forbruker/Produkter/Laminatgulv/

Vi valgte bevisst ikke parkett her i 2. etg. Med hunder i hus har vi områder i huset de har null tilgang, mens andre plasser er det mer naturlig at de har tilgang. I 2. etg. har de tilgang og dette Pergo-gulvet er perfekt i så måte. Ripesikkert, anbefalt brukt i offentlige miljøer, tåler høy slitasje og 25 år garanti……det tåler garantert noen hundeklør. I tillegg er det lekkert å se på og støv synes ikke:))

Tapeten er fra Borås, kolleksjon Garden 12967, lysgrå i bunn. Den er tapeten gjør seg godt i rommet samtidig som den har litt gammeldags preg som vil passe bra mot anretningen som er plassert rundt hjørnet i enden av rommet.

Denne døra var brukt som verandadør. Ut med den og inn med ny fin verandadør som ble laga som en kopi av verandadører på de gamle tegningene av huset. Gamle hustegninger kan sees her: https://nr14.wordpress.com/husets-historie/

Dører og vindu er levert av Høiby snekkeri, Selbu

Lampa har vi latt være en mellomting mellom klassisk og moderne stil. Den sorte skinnsofaen i rommet danner motvekt mot det litt gammeldagse.

Sort og hvitt kuskinn på gulvet under bordet står i kontrast til både lampe, anretning og tapet. Sofaen og kuskinnet vipper hele utrykket over til en noe mer moderne og ungdommelig stil.

Støv og skitt på gulvet under fjerning av teppegulv og linoleum. Bildet er tatt foran verandadør sånn cirka der sofa og bord er plassert idag.

På neste bildet er bildet tatt fra verandadøra og inn mot gangen.

Den gamle døra blir beholdt men den skal få ny lås og dørhåndtak. Det er den gangen som skal ferdigstilles etterhvert nå. Taket er ikke senka der enda. Det skal senkes på samme måte som det er gjort på stua og soverommet.

Kommer tilbake med litt mer……

Reklamer