Stue og soverom er ferdig renovert…ihvertfall det meste av det. Frøkna i huset disponerer dette området og er kjempefornøyd med rommene og balkongen utenfor stua:) Bildet over er tatt fra stua inn mot soverommet. De gamle skyvedørene var gjemt inne i veggen. Mer av skyvedørene kan dere se her: https://nr14.wordpress.com/2010/06/29/skyved%c3%b8rer-med-sjarm/

Før-bilde tatt i samme vinkel

Stua er knøtt liten og TV’en dominerer litt siden den er plassert der. Det er forøvrig eneste mulige plassering i den lille stua. Underveis-bildet under gir en bedre oversikt over rommene. Skinnsofaen står på soverommet. Den ble flytta litt rundt gjennom hele prossessen. Pent innpakka i plast.

Inne på soverommet ved vinduet som vender ut mot hagen, så det slik ut. Tjukk «bølgetapet» som omtrent ikke hang fast til veggen. Det fremkommer ikke på bildet dessverre.

Ved det samme vinduet ser det nå sånn ut

Under vinduet mot hagen er det nå plassert en hvit pult av type kjøkkenbenkplate fra Ikea med avrunda kant. Pulten er 240 cm lang og det er god plass til stasjonær-pc, printer og skriveplass.

Under er det et tydelig eksempel på at hund utgjør en viktig detalj innen interiør….Kasan matcher sengeteppet;)…..og interiøret forøvring

På andre kanten i soverommet så det slik ut

Her kan en vel ane litt mer av herligheta som var på veggene før. Etter oppussinga så ble det plassert garderobeskap i dette hjørnet.

Det blir mer om skap i en senere post

Bilde tatt fra soverommet mot stua med skyvedørene åpne. Utrolig vanskelig å få tatt bilder i små rom, skulle absolutt hatt vidvinkellinse. Gjennomgående fargetema er sort, hvitt og lysgrå tapet. Det eneste nye som er innkjøpt er noen lamper og garderobeskapet. Alt annet er ting som har vært med på flyttelasset da vi flytta hit i fjor.

Dette bildet er tatt fra soverommet og på skrå gjennom stua mot enden der anretningen er og døra inn til kjøkken skimtes. Listverk står pent parkert inntil videre og bare så det er nevnt…kompressor til spikerpistol står midt på kjøkkengulvet. Med andre ord kaos der bilder ikke er tatt;) Gangen er til høyre fra stua og må ordnes ferdig.

Verandadør og 2 vinduer vender ut mot hagen og balkongen i stua. Flere enn frøkna har funnet ut at balkong er flott:)

Må bare beklage at jeg kommer til å kjede dere med flere bilder og bloggposter fra disse rommene. Det er en del flere før/underveis og etter-bilder jeg har lyst til at skal ligge på bloggen som info til senere eget bruk. Bloggen er jo et glimrende oppslagsverk :)

Reklamer