Bad, wc og entre i 3d-tegning.

 

Opprinnelig så er WC plassert med dør på vegg nærmest badet uten skråvegg på rommet. Skyvedørsgarderobe på 150 cm med speil er i bruk og skal gjenbrukes etter at oppussing er gjennomført. Siden WC-rom ikke har noe bærevegger, så kan disse flyttes litt på.

Ved å bygge WC-rom og montere døra i skråveggen, så vil hele entreen virke mer åpen. Gangen mot badet vil heller ikke virke trang. På veggen inn mot wc og ved dør inn til bad, så er det plass til knagger.

Dette bildet er tatt ved ytterdøra og retning mot wc-dør. Badet er i enden av gangen.

Bilde tatt i litt annen vinkel men fortsatt i retning mot badet. Døra inn til badet er montert såpass til siden at det blir plass til et skoskap mot veggen. Skoskapet som er benytta er av typen Hemnes fra Ikea: www.ikea.no Sort/hvit tapet er brukt som forslag på den veggen. På bilde under er forslag til en annen tapet i samme fargekombinasjon. Den finnes også med samme motiv i en gråtone.

Bilde fra: http://www.fiona-walldesign.com

På veggene forøvrig foreslås helt hvitmalt smart-panel. Om hvitfargen skal brytes med f.eks egghvitt, kommer an på hva som velges på tak og vegg/tapet.

Blogginnlegg med badet: https://nr14.wordpress.com/2010/08/12/bad-wc-entre/

Ytterdør og glassfelt ved ytterdør er helt svart og listverk rundt ytterdøra er i svart med litt høy glansgrad. Det skal fortsatt være sånn etter oppussing og er virkelig flott. Vindusfelt ved ytterdøra fremkommer som hvit på tegning.

Skyvedørsgarderobe med speil til høyre.

På gulvet kan det gjerne være mørke store skiferflis. Et utklipp fra en tilfeldig valgt flis-leverandør viser at det er mange typer flis å velge i:

Bilde fra: http://www.rightpricetiles.no/fliser/naturstein.php

Samme flis i entreen og på wc-rom. Veggene på wc-rom kan gjerne får hvite flis i litt mindre format. På tegning har jeg plassert wc i hjørnet og laga en skråvegg som skjuler stativet til vegghengt wc. Det fremkommer ikke på tegning men skråveggen bak wc kan godt avsluttes like over trykknappen slik at det blir en hylle inn mot hjørnet. Den kan brukes til stæsj eller rett og slett nye doruller. Liten servant monteres på vegg mot badet….der er det også opplegg for det fra før. Det er et lite vindu oppe på veggen i wc-rommet. Hvitmale foringer og listverk på dette og evnt. montere vindusfolie for å hindre innsyn men slippe inn dagslys. Vindusfolie kan kjøpes her: www.tapetshop.no

I taket kan det benyttes lys-skinner eller evnt. downlights siden taket skal åpnes i forbindelse med oppussinga. Gisp som takmateriale, hvitmalt, matt.

Håper denne runden satte i sving noen nye tanker hos de som skal igang med oppussinga. Absolutt ikke ment som noen fasit men kjekt å få lov til å komme med forslag.

Lykke til:)

Reklamer