Har DU noe pent på badet? Prikken over i-en ting?  Del det gjerne her:)

Tilbehør og utstyr er «viktige» på bad. Det er med på å understreke stilen og en kan sette sitt eget personlige preg på rommet.

Dusjhjørne fra Hafa: http://www.hafabad.no/web/Dusjhjorne/IGLOO_C-189.aspx

Ved å velge en dusj med rette vegger isteden for buet, så kan en legge små flis i dusjsonen på gulvet dersom en ønsker større gulvflis på resten av gulvet. Store fliser i dusjsonen er vanskelig pga av fall mot sluk etc. Smart å velge dusjdører som kan slåes inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. 

Vipp har utstyr i flere farger. Bilde fra Vipp:  http://www.vipp.com/ Masse pent her og her: www.ting.no http://www.smedbo.no/

Slukrist i dusjen som f.eks denne: 

http://www.blucher.se/www.nsf/blucher-sluk.html

Dusjhode fra Grohe: http://www.grohe.no/p/86_20735.html

Håndkletørker også fra Hafa:

 

I vinduet så kan det monteres en vindusfolie:

http://www.tapetshop.no/webshop/product/47089/6903#variation=71406

Null innsyn men dagslyset vil skinne gjennom folien:) Folien er enkel å sette opp med såpevann. Hvis vinduskarmen i tillegg males høyglansa hvit, så reflekteres daglyset også.

Diverse nyttige ting om bad og oppussing: http://www.badogbolig.no/xp/pub/hovedmeny/hovedside

BAD del 1 er her:  https://nr14.wordpress.com/2010/08/06/bad-del-1-bilder-%c3%b8nskes/

BAD del 2 er her: https://nr14.wordpress.com/2010/08/07/bad-del-2/

BAD del 3 er her: https://nr14.wordpress.com/2010/08/08/bad-del-3/

 Mitt eget bad: https://nr14.wordpress.com/2010/01/12/f%c3%b8retter-bilder-pa-badet/ 

Link til Baderomsutfordringen hos NIB (Norske interiørbloggere) Masse flotte bad i masse forskjellige stiler: http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/2010/01/den-store-baderomsutfordringen.html

Nå kunne jeg vel egentlig fortsatt med linker og bilder i det uendelige men velger å avslutte her før jeg begynner å hive frem linker med høytalere i taket og lys med fjernkontroller;)

Hensikten med denne bade-bloggposten var å få lagt ut en drøss med linker samt gi en liten pekepinn på hvordan ting kan bli.  Det eneste jeg er sikker på med dette prosjektet er at badet kommer til å gå i sort og hvitt;)

 

Reklamer