Rommet er utforma på denne måten og plantegning viser også litt hvordan ting vil bli.

3 m x 1,95 m. På denne planen er det tegna inn en baderomsinnredning som er 150 cm bred. Høyskap er her montert bak døra inn til badet. Dusjhjørne på 90 cm x 90 cm. Et lite vindu oppe på veggen. Vann/sluk vil være på punkter som er brukt på det gamle badet. WC er utenfor badet. Speilskap eller speil som dekker hele bredden av baderomsinnredninga er tanken.

Tegnet ved bruk av Viseno: http://www.viseno.com/

 

 

Sort eller hvit innredning?? og hva med flisene?? Husets frue har ymta frempå om litt forskjellig også når det gjelder flis, men da i  sort, hvitt eller sjakk-ruter. Her skal de selvfølgelig få bestemme selv men jeg skal prøve å visualisere noen forslag. Litt småtrøblete siden kombinasjonene som er å velge i ikke er helt optimalt mot det jeg egentlig skulle ønska. Har benytta en kombinasjon av tegneprogram Viseno( www.viseno.com)  og Hafa sitt gratisprogram som ligger her: http://www.hafabad.no/web/RoomDesigner_no.aspx

Første forslag er helt sort innredning hvor høyskap er montert bortest i hjørnet. Hvit flis på veggen er tenkt liggende 30 cm x 60 cm (hvit blank). Hvit flis også på gulvet men i mindre format.

Siden baderomsinnredninga er sort, så gjør den mye utav seg og spesielt med et sort høyskap i hjørnet.

Flisbilde fra www.porsgrundbad.no

Ved å flytte høyskapet og heller montere en litt bredere baderomsinnredning, så ser det straks litt lettere ut.

Høyskapet blir da flytta bak døra inn til badet.

Det er ikke tenkt dusjkabinett på badet, men det fremkommer slik på tegning.

Et forslag med sjakkruter har jeg også laga:

Baderomsinnredning som er benytta var det nærmeste jeg fant men den er hvit og det var det viktigste. Her uten høyskap montert ved siden av. Hvite fliser på veggen og sjakkruter på gulvet.

Hvite vegger og mørke flis på gulvet. Litt kjedelig kanskje… Hvit innredning. Innredninga er Hafa-produkter. Dusjhjørnet også som har dører som kan slåes inn mot veggen.

Isteden for flis på alle veggene går det også an å la en eller to vegger utenfor våtsone være glatte og malt med våtromsmaling.

Kombinasjonene er mange dessverre og her må en bare finne ut hva en selv synes er penest.

Hvis noen vil dele sine erfaringer med flisvalg på bad, så mottas de med takk:) Innspill gjør at valg blir enklere å ta.

BAD del 1 er her: https://nr14.wordpress.com/2010/08/06/bad-del-1-bilder-%c3%b8nskes/

Mer kommer imorgen:)

Reklamer