Badet som skal renoveres er ca 6 kvm (3 x 1.95 m). Husets frue ønsker seg store hvite fliser på veggene og sort høyglansa innredning så føringa er lagt;)

Jeg har gravd frem en haug med linker og bilder med sort/hvitt tema for bad, men ønsker flere. Hvis noen har egne bilder av bad med sort/hvitt tema så send gjerne link eller bilde som jeg kan legge i bloggen. Positive eller negative ting knytta til høyglans sort eller hvit innredning, ønskes også.

Denne innredninga fra Tema Bad er vel temmlig midt i blinken.

http://vvskomplett.no/tema-fusion-black-120-301609-1

Svedbergs har også sort innredning. Tar med dette inspirasjonsbildet for å vise den helt sorte flisveggen i kombinasjon med den helt hvite.

http://www.svedbergs.no/no/mobler/bianca

Hos Coop har de en baderomsinnredning som heter Bianca (og det er ikke den samme som Svedbergs har). Finnes i både sort og hvit høyglans.

Hele produktkatalogen ligger her: http://www.inkognito.no/coop-no/Seksjoner/baderomskatalog/Coop_Byggmix_Produktkatalog_2009_Bianca.pdf

Det er stilig med sort høyglans baderomsinnredning men det er en farge som skaper stor tyngde i rommet. Av den grunn må en kanskje tenke godt igjennom om en vil være like fornøyd med det sorte om 5 år.

Denne er fra Dansani – Calidris

http://www.dansani.no/Default.aspx?ID=8198

Men så finnes det masse pent i hvitt også;)

Denne er fra Kvik: http://www.kvik.com/no-NO/bad/products/

De fleste baderomsinnredningene hos alle leverandørene leveres både i sort og hvitt.

Modena har ikke bare flis, de har også baderomsinnredninger i flere farger:

http://modena.no/

I morgen putter jeg baderomsinnredninga inn i tegning:)

Reklamer