Endring på veggen ved at 2 mindre vinduer er fjerna og deler av veggen flyttet ut. I tillegg nye store vinduer.

Utsikt mot spisestua fra stuekroken (ikke kjøkkenkroken). Det fremkommer ikke på bildet at stua har skråtak og at det i utbygget skulle vært et trekanta vindu i spissen. Det vil bli veldig flott og gi masse ekstra dagslys inn i hele rommet.

 

Eiere oppga at de hadde lyst til å flytte verandadøra til plassen bak døra i vinkelen der. Jeg har valgt å la døra fortsatt stå på plassen sin pga av at det blir mer funksjonelt.

Spisestua slik det er idag.

Bilde fra kjøkkenøya mot spiseplass hvor de to mindre vinduene på bildet over, er erstatta med 2 store vinduer i front pluss ett like stort vindu på begge sider. Vinduet i vinkel mot høyre var tiltenkt som ny verandadør-plass. Hvis spisestua skal være plassert i utbygget, vil det bli litt vanskelig/trang adkomst til verandadøra. Hvis verandadøra får stå på plassen den står idag, så vil en stå friere til å møblere plassen i utbygget. Utbygget bør absolutt benyttes til å plassere spiseplassen. Fin utsikt, vinduer på flere kanter og masse dagslys gjør dette til en veldig veldig fin plass:)  Vinduer som er inntegna har størrelse 120 cm brede og 210 cm høye. Mål er bare tatt ut av løse lufta men veldig kjekt med store vindusflater i utbygget på de tre kantene det er vindu.

Sammen med tidligere vist løsning ……

Så er vel dette mitt beste forslag til hvordan en kan gjøre endringer med stua og spisestua i dette huset ut fra oppgitte ønsker. Malt frontene hvite i en halvblank (glansgrad 40), mønstret tapet på hele endeveggen hvor det blir montert glass mellom over- og underskap. På andre veggen av kjøkkeninnredningen kan eksisterende flis hvitmales. Steinplate på kokeøy/kjøkkenøy.

Alt er tegna ved bruk av tegneprogrammet som finnes her: http://pro.viseno.com/

 

 

Fin link som viser før/etter malt kjøkken (dersom det fortsatt er tvil om en skal male eller ikke male):

http://ifi.no/main.jsp?content=/doc/Nyheter/2005/2005_10/nytt_kjokken_maling.htm

Alle delene i kjøkkenprosjektet: https://nr14.wordpress.com/2010/07/13/kj%c3%b8kkenprosjekt-del-1/

https://nr14.wordpress.com/2010/07/14/kj%c3%b8kkenprosjekt-del-2/

https://nr14.wordpress.com/2010/07/15/kj%c3%b8kkenprosjekt-del-3/

Om noe av dette blir realisert, gjenstår å se. Jeg håper uansett at tanker er satt i sving:)

 

Reklamer