Skyvedørene er omsider blitt montert så nå kan vi krysse ut soverommet til minsten som ferdig:)

Dette er et kosedyr han har hatt med seg en del år og navnet på kosedyret er ikke bloggbart;) En liten knallrød tøffing som også har vært basis for hvordan det skulle bli på soverommet.

Gutten blir 13 år i år og er ferdig med kosedyr for lengst, men den røde tøffingen får fortsatt sitte på hylla.

Masse bilder under her:

I enden av rommet er det laga skyvedørsgarderobe med speil fra gulv til tak. Innreda med Elfa-kurver, henge-plass og en kommode hvor det også er plassert en TV. Hylleplate fra vegg til vegg som gjør at det er enormt med stableplass. På planen under har jeg lekt meg litt med rommet for å teste ut tegneprogram.

 

Ikke særlig stort rommet hans, men helt greit siden det bare skal romme seng og garderobe. Han har et rom i tillegg som rommer lang leksepult med plass til pc, X-box etc.

Dette bildet er tatt mens rivinga pågikk. Vindu ble skifta i fjor høst. Rommet ble lekta ut og etterisolert også fra innsiden samt at taket ble senka og isolert med 15 cm glava. Likvel ble det en takhøyde på over 26o cm.

Flere rivningsbilder her: https://nr14.wordpress.com/2010/01/02/renovering-av-soverom-fortsetter/

Ugla «Uggly» er på plass i vinduskarmen sammen med 2 små firkanta blomsterkrukker med speil-glass.

Denne panelveggen kunne vi ha beholdt, men den ble også revet på grunn av etterisoleringa mot yttervegg.

Har bare plassert ei enkel hylle på denne veggen foreløpig. Guttungen er litt nøye med hva som skal opp av bilder på veggen….så foreløpig er det derfor tomt for bilder der inne. Alle mine forslag er nedstemt når det gjelder bilder.

Masse puter hvorav noen er sorte og røde. Sengeteppe fra Ikea.

Før-bilde tatt mot der speilgarderoben er blitt montert.

Speil fra gulv til tak og vegg til vegg gjør at romfølelsen i det lille rommet øker.

Fingermerker blir ikke noe problem. Han skal få jevnlig tilgang til klut og glass-spray. Da lærer han seg vel fort at det er kjekt å ikke ta midt på speilet.;) Bak den ene skyvedøra står TV skjult. Bare å trekke til side døra når han skal se litt. Lampe og nattbord fra Ikea.

Sort sauskinn til å putte føttene på når han står opp fra senga.

Sengegavlen ble laga slik: https://nr14.wordpress.com/2010/02/04/gjenbruk-av-skrivepult/ 

Han ble veldig fornøyd med rommet sitt og det ble jeg også. Litt krøll på noe sengetøy der ser jeg, men det er det alltid;)

Reklamer