I trappegangens 2. etg er disse skapene plassbygd. De strekker seg fra gulv til tak og temmlig høyt også. Dus «skitten-grønn» i fargen og helt glatte dører uten noen profiler.

Det innerste dypeste skapet skjuler et lite bøttekott mens det skapet i forkant har skjult sikringsskap. Det er derfor et virvar av ledninger/koblingsbokser på veggen i det skapet noe som gjør at det må stå et skap der. Selve sikringsskapet er flytta ned i gangen under.

 

Eh, hørte jeg jippi???

Huset hadde sikringsskap i begge etasjer pga av at huset er en tomannsbolig. Vi bruker hele huset selv og dette med strøm og sikringsskap i dette gamle huset, er noe som ble prioritert «renovert» først. Løsningen ble å flytte begge sikringsskap inn i et større nytt sikringsskap. Elektrikeren har laga «spagetti» på veggen av den grunn. Nede i gangen foran det spagetti-skapet, er det tenkt bygga skohyller rundt sikringsskapet og deretter dekke hele greia med skyvedører.

Men så var det de skapene oppe i 2. etg. da. Siden veggene rundt skal beholdes som de er, så må jeg finne en løsning som gjør at skapene blir bedre å se på. Maling, nye håndtak….kanskje bruke ene skapdøra til å henge små bilder i rammer, tavle og magnetmaling på en dør….skal fundere litt. Bygge eller sette inn helt nye skap tror jeg ikke vi gidder å gjøre da taklister i det trapperommet skal beholdes.

Hvis noen har tips til å få disse skapene til å se litt bedre ut, så mottas det med takk:)

Panelet rundt der er egentlig ganske så greit men må flikkes litt og få noen strøk med maling.

Listverk rundt gulv, dører og vindu skal skiftes.

Det er nok denne gangen oppe og nede samt trappa som blir det neste prosjektet her i huset. Ganggulvet nede skal rives opp, isoleres og få varmekabler og flis. Skit-jobb. Når det er på plass så skal gubben få utfolde seg på de gamle panelveggene;) (maling er det verste han vet….) Lengter etter å få de fæle veggene malt for den fargen er alt annet enn grei;)

Reklamer