Minstemann i huset har snart nytt renovert soverom. Litt sommel har det vært men regner med at han kanskje kan ta det i bruk til uka. Andre ting forgår ved siden av oppussing her i huset innimellom og da blir det litt enkelt å utsette sånt som ikke MÅ gjøres. Soverommet hans blir enkelt innredet med kun seng nattbord, skyvedørsgarderobe og litt småtterier. Stor pult, pc etc. har han på et annet rom som han også bruker når han har kompiser på besøk. Han har en litt heftig pollenallergi som gjør at det er kjekt med et soverom hvor han kan sove i temmelig «rene» omgivelser.

Siden rommet blir veldig enkelt har jeg lyst til å finne noe puter som er litt tøffe og som han kanskje kan godta å ha på det rommet. Driver derfor å surfer rundt etter noen alternativer jeg skal vise ham. Han har faktisk litt egne meninger om hva han IKKE vil ha og det er litt morsomt.

I nettbutikken http://www.babazar.no/ har de egentlig masse annet enn puter men noen av leverandørene der har puter slik som denne:  http://tinyurl.com/yjwa6n6

 

 

Hos Bohus fant jeg denne bloggen:

http://blogg.bohus.no/2010/01/26/puter/

Tror nok kanskje at favoritten vil bli den røde puten på bildet under her:)

 

http://annasrom.no/default.asp  Bilde og fine puter fra Annas Rom og nettbutikken der. 

Ha en fortsatt fin kveld

Reklamer