Ferdig revet på soverommet nå. Gulvet er revet helt ned til de gamle gulvplankene. Flere lag med belegg og teppegulv er uthivd. Veldig godt å bli kvitt det. Gulvet skal avrettes litt pga av nivåforskjell, deretter trinnlydsplater og deretter Pergo-gulv. Vi velger å bruke Pergo i 2. etg pga av at hundene kommer til å traske litt rundt der oppe. Med parkett på gulvet blir det riper med en gang og ungene vil være nødt til å være forsiktige. Pergo tåler masse uten at ting vises. Enkelt og greit.

 

 

Taket er klart til å isoleres. Det blir 15 cm med isolasjon og taket er senka tilsvarende. Som tak i rommet skal vi bruke hvitt ferdigmalt panel. Det går fort å få på plass og trenger ikke å males i etterkant.

 

 

På 3 av veggene blir det plater med faspanel ferdigmalt i eggehvit. Den siste veggen er malt sponplate som vi bare sparkler og maler på nytt. Den veggen vil i sin helhet bli skjult av en skyvedørsgarderobe som vil dekke hele veggen…..tror jeg.  Har lyst til å lage en løsning der hvor vi putter en TV midt på veggen i skapet. Når TV ikke er i bruk er det bare å lukke skyvedørene. Leker fortsatt litt med planene.

 

 

Reklamer