Lysekrona er opphengt

Etter litt trøbbel med lysekrona, så er ting nå iorden. Måtte vente litt ekstra pga en defekt trafo og endte opp med omsider å få en «flatpakke-lysekrone». Trodde ikke det gikk an….men det går an ja. Utrolig mange deler tiltross for at lampa ikke er særlig stor. Lampa er fra leverandøren Brilliant og heter Nash.

 

Sånn ser det ut når lampa er blitt skrudd sammen og opphengt. Synes den ble stilig jeg og er mer en godt fornøyd med den. Litt tøff og moderne men samtidig klassisk med prismene som. Kjøpte den på Christiania belysning. http://www.christiania-belysning.no/sider/tekst.asp?side=15&type=flash

5 thoughts on “Lysekrona er opphengt

  1. Hei,

    Har samme lampen, men sliter med å justere den opp/ned. Kan du forklare hvordan jeg kan få justert den i høyden? Skjøner ikke noe av den i det hele tatt.

    • Akkurat den justeringa har vi hittil ikke gjort noe med. Vi holder på å plassbygge en benk like ved og jeg skal ha et lite bord under der lampa henger. Ville vente med å justere til det er på plass. Da lampa ble opphengt titta vi litt på det der og tror vi må løsne en slags låsemekanisme på wire inne i selve boksen oppe ved taket. Deretter dra opp wire, kutte den og låse den med låsemekanismen, men litt usikker.

  2. Hvis den er noe lik lampa vår er det bare å putte wire’n inn i trafo. Den har låsemekanisme som holder på plass, så pass på å ikke putte inn for mye slik at lampa blir hengende oppunder taket.

    Leter egentlig etter tips/råd/anvisning for oppheng av lamper i 1920-leilighet. *sukk*

Kommentarfelt:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s